Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Objednávate oblečenie z Twinkledeals?

Anna334

Poslala som im 60eur za stvoro plaviek uz je to pol roka a este mi neprisli ..peniaze mi vratit nechcu...su to klamari..nikdy si od nich nic neobjednavajte je to podvod !!

Buki

Trosku treba mat aj zmysel pre realitu. Su to pekne veci ale urcite nestoja po 10E, su to kvalitne veci od kvalitnych navrharov. Len ten material stoji par desiatok eur. Obrazky su originaly ty dostanes daky smiesny fejk.

kikus1256

Objedanala som si plavky peniaze mi strhli z účtu o týžden mi poslali email že som nezaplatila a že mám zaplatiťi ked som písala aby mi vrátili peniaze alebo poslali tovar odpísala vygenerovanú správu bez pointy. Najhoršia stránka.

Pistovic

Presne tak,stránka je anglická,peniaze posielaš do Coventry GB,ale oni to posielajú adresátovi priamo zo skladov z Číny.Tak,že už vieš prečo to je také lacné,na stránke na obrázku to vyzerá fakt dobre ,ale ,keď to dostaneš do ruky pochopíš,že je to z Číny,a to nehovorím ešte o veľkostiach objednáš si pre istotu trochu väčšie číslo XL a príde Ti XL,ale na seba to nedáš u nás také M.(iné veľkosti v Číne).To ,že čakáš na tovar viac než 20-25 dní to Ťa omrzi,ale pozor,keď,že je to tovar z takzv. 3 krajín dostáva sa tento balík do colného konania,čo to znamená,ano správne platíš colné poplatky,3,50-colný poplatok za to ,že colník to rozbalí a znovu zabalí späť,keď je tovar do hodnoty 22 eur si oslobodený od DPH aj cla,keď je nad 22 eur do 150 eur platíš len DPH,keď je nad 150 eur DPH,clo samozrejme musíš im to zdokladovať akú to má hodnotu,birokracia, suma sumárum nikdy viac.

Najčítanejšie články