Hanbliva

pacient123

mne to zničilo život a rád by som pomohol iným aby nedopadli tak ako ja ......nwm ako ty ale u mna to vyvolalo taký pocit menejcennosti že ani jednu babu nedokážem osloviť ,,,,proste aj na hamblivosť sa dá zvyknúť .....nwm ako ty ale ak niesi ešte v tomto štadiu že máš problém kvoli hamblivosti osloviť chalana alebo maš problem ked ta sám chalan osloví tak rieš to ,,,chod k psychiatrovi on sa ti pozrie do duše prehovorí k tebe ako takí malý boh a otvorí ti oči a dá ti aj lieky na zbavenie depresie...možno máš socialnu fobiu .....kukni si na internete čo znamena socialna fobia -----

pacient123

Nada5 -ja by som ti vedel poradiť ..pridasj si ma na fb môj nick je : Majk Miki Mik ......to tvoje vyjadrovanie v komente kde si použila božie meno nadarmo si u mne vyvolala myšlienku že trpíš rovnako ako ja ,,,,,,ja sa tiež hambím až brutalne a mam s toho depresie ,,,,zničilo mi to život ja som tak hamblivý až to u mna vyvolalo socialnu fobiu ,,,, ktovvie možno že ju máš aj ty kukni si nainternete že čo znamená socialna fobia .....ja som si furt myslel že sa proste brutalne hambím no ale niekedy aj v bežných veciach a to normálne nebolo a po dlhom čase som sa dozvedel že preto existuje aj odborný nazov že :socialna fobia nwm ako si na tom ty .....brutalna hamblivosť aj z bežných vecí znamena na 100percent že sa to dá nazvať socialnou fobiou ....a dá sa to liečiť ,,,,pozri ked niekoho bolí zub tak ide k zubarovi ak niekoho bolí duša tak ide k psychiatrovi ,,,k psychiatrovi nechodia len blázni ale aj normálny ludia ktorý maju depresie. ....proste v tvojom prípade hamblivosť alebo možno aj socialna fobia je spôsobovaná malou sebadôverou ,stresom a depresiou a to sa dá liečiť tím že pôjdeš k odbornikom ,,,oni ti predpíšu lieky :antidepresiva ktore ti dodajú klud a zbavia debky alebo ine lieky ...alebo pomôže ti aj posedenie .....a ked to není až tak vážne že je to brutalna hamblivosť a tím padom by to bola socialna fobia tak potom si v pohode a nemaš sa prečo báť ...ale ak je to brutalne tak to rieš

Adam1980

Ako dlho takto "trpíš"?

Ja osobne som si týmto prešiel a stále je ešte čo vylepšovať.

Asi 49% Zákazníkov sa pýta "Darí sa?" "Kupujú ľudia ...?" ja som odpovedal "Pravdaže darí sa" "Ano dá sa z toho dobre vyžiť" potom sa tvárili ako keby som im dal vypočítať 258 na druhú a to celé na tretiu deleno 2 :-) ale ak som odpvoedal "Je to dosť zlé s predajom" "Veľmi to nejde" tak potom tie ich šťastné xichty keby si videla... až mi je smiešno lebo oni sú radi, že sa druhému nedarí a potom sa začnú zaujímať aj o veci ktoré máme na predajni a stoja aj 5 890€ vedia, že to nechcú to viem aj ja ale proste aby ma potešili... takže ty prepáčte ale jeb na druhých rob tak aby prv bolo tebe fajn a neobskakovať každého a obsluhovať ho extra dobre, niekedy ich aj zjazdim ale viem ako nato a potom sú ako ovečky a hned aj ten čo ku mne sa správal ako s handrou predavačom si zrazu uvedomil, že alfa samec nie je len on :D