Heloooou all,no takze dnes som sa po prvykrat vo svojom zivote bozkaval,ale velmi mi to neslo....ja fakt neviem co mam a ako to mam robit.....keby ste mohli niekto napisat ako na to bol by som vam fakt vdacny lebo fakt by som sa chcel zdokonalit...pomohli by mi aj nejake stranky diQ
Bozkavanie-ako na to??
ja by som to zhrnula asi takto: kazdy ma svoj styl bozkavania (aj vsetkeho vlastne), tak isto ako ma aj kazdy rad nieco ine a zalezi len na nas ako si "sadneme" s dotycnym a nakolko budeme schopny sa mu prisposobit.
no mne to tiez na prvy krat asi moc neslo, potom mi moj priatel spravil kurz (lebo stale mi hovoril ze mi tam zavadzaju zuby, nemam ich velke, a nechapem ako mi tam mohli). a teraz s novym priatelom je to super, bozkava super, chce to len cvik alebo cloveka ktory to fakt vie a ide to.
Tak nezacinaj s jazykom ako prvy!Nestrc ho tam skor, nez zacne ona, najprv sa "isti" len perami. A jazyk,no....hybat, kruzit-tempo podla partnerky. A ako uz poznacili-neoslintat :P No jo, este:skus menej premyslat a viac bozkavat :) ak chapes
Hlavne jej nestrkaj jazyk až niekam do žaludka, lebo ju napne. Uvoľni sa a pôjde to.
normalne jej strc jazyk do huby ,kruz s nim okolo jej jayka ,jemne s nim narabaj ,nekus ju a hlavne neoslintaj ako bernardin...
Ked to budes robit s niekym koho budes lubit tak to pojde jedna radost.Mozno bol problem prave v tom ze to bolo len tak s nejakou babou s ktorou ta neviaze nic citove.