Ako prebieha urologicke vysetrenie muza?

Príspevok v téme: Ako prebieha urologicke vysetrenie muza?
penisko

Prepacte za ten nick ale nechce sa mi rozmyslat nad nim tak preto taky.
Mam urcite zdrav. problemy intimneho charakteru. Mam akoby vytok z penisu a napuchnute gulky. Navyse ma pali pri moceni a na masturbaciu ani nepomyslim aj keby som chcel.
Vie mi tu niekto popisat ako prebieha vysetrenie u urologa?
Co mi tam budu robit?
Ako ma budu vysetrovat?
Bude to boliet?
Bude mi tam davat dnu aj nejake pristroje, nastroje atd.?
Bude aj sestricka pritomna pocas vysetrovania lebo sa bojim ze sa mi postavi ked ma bude lekar vysetrovat a hmatat a sestricka to uvidi.
Mam 29 rokov. Nebude to divne ze taky mlady ide za urologom? Chodia tam aj mladi muzi?
Dakujem

michal erektor

Ahoj, určite návśtevu neodkladaj. Ty máš nejaký zápal a ten ti môže zničiť erekciu, penis aj tie tvoje "gulky". Môže to prerásť aj do rakoviny, nikdy nevieš. V skratke som popísal priebeh vyšetrenia tu vimax.sk , ale keďže popisuješ aj iné problémy, možno pribudnú ďalšie potrebné metódy vyšetrenia!! vimax.sk

F_F

No, ja mam skor opacny problem, neviem si na vysetreni predstavit, ako moze dojst k erekcii, mne sa skor v tom strese vsetko scvrkne.

otovelky

Možno to pomôže aj niekomu inému, prikladám odkaz na článok ako vyzerá také vyšetrenie (ale pri problémoch s erekciou) -odkaz odstránený-

miska89

Ahoj, v podstaste to prebieha tak ako to popísal manekyn. Žiadne nastroje sa na to nepoužívajú, len výterovka na výter z uretry - močovej rúry. Nieje to bolestivé, len nepríjemné. Sestrička si bude robiť svoju robotu, nebude tam nad tebou celý čas stáť a pozerať sa. :) maximálne ti dá inštrukcie k vyšetreniu.

penisko

A je pocas toho bolest nejaka? Bude to boliet ked sa bude vo mne hrabat a hmatat? To tu bol z fora len jediny muz na urologii? Prosim..

manekyn

ja co som bol tak mi hmatal gule, penis plus vysetril penis manualne teda rukou cez konecnik aj prostatu. Prezrie ho zrakom a zhodnoti velkost, sirku a odvazi prostatu. Opyta sa ta na mocenie, pripadny vytok, bolesti, sexualny zivot, erekcie atd. Zoberie ti moc. Kamosovi ked mal zdra. problemy tak vysetroval cez peni moc. ruru ci co nejakym pristrojom ktory mu zasunul cez mocovy otvor. Ono zalezi od toho co ta trapi.
ps: ked sa ti aj postavi tak sa nic nedeje. Lekar je nato zvyknuty. VIes kolko vtakov denne vysetri. Aj mladi k urologovi chodia. Raz tam musis ist lebo skor ci neskor ta donuti. A ked bude starsi budes chodit pravidelne ;) ako na klavir :D

[zruseny35]

Penisko,mlady su do 18r v sprievode rodiča. Nič ťa bolieť nebude,len si dá pan doktor rukavice,trochu gelu a vyšetrí ťa "cez riťulu".Nikto na to ešte neumrel.