Antidepresiva - nepriaznive ucinky

Príspevok v téme: Antidepresiva - nepriaznive ucinky
Veve77777

Ahojte, viac ako pred rokom som skončila na psychiatrii s ťažkou depresiou bola som na tom dosť zlé dali mi lieky Kventapin 100mg Mirzaten 30 mg ale pozbierala som sa a začal mi psychiater znižovať dávky nastúpila som na VŠ a tam prišiel tlak ale mala som pocit že aj vďaka tým liekom je mi tak na nič predtým som nemala problémy spať malo a v pohode som to ovládala lenže po tých liekoch keď mi chýbal spánok bola som otapana bez energie niekedy roztrasena viac nervózna a strašne placliva...nakoniec som zo školy odišla teraz beriem Setinin 100 mg a Mirzaten 30 mg večer ráno Qestax čo je tá istá látka kventapin a mám dojem že som oveľa viac bez energie prídu mi to oveľa vyššie dávky až veľmi vysoké ďaleko nezvládla veci tak ako keď som bola bez liekov navyše priberam a niekedy mi trpnu nohy a dosť mám 19 rokov a je mi z toho dosť na nič že tie lieky akoby zo mňa vystavali život...Máte niekto skúsenosť podobnú asi som sa rozpútala ale chcela som to priblížiť budem rada za každú radu

andrika

Ja som uzivala zoloft 50 mg, ale bolo mi z neho priserne, triaska, nepokoj, nevedela som, co zo sebou..Nakoniec som zmenila psychiatra, ten mibdal Serotax a beriem len 10 mg denne, vraj mi dali predtym privysoku davku...a k tomu samozrejme xanax a je mi fajn :-) Mozno, ze su to len pre teba zbytocne vysoke davky, skus sa poradit s inym doktorom...

lucia238

vsetko to ale opatrne pomaly vysad a kasli nato, preventivne nos zo sebou xanax v pripade potreby, nasad B1, B6 vitaminy a magnezko, sport, pravidelnu zivotospravu, naco brat lieky, ktore ti zhorsuju stav, ved si ich mozes v pripade potreby kedykolvek zasa vyziadat.

Veve77777

Nie neberiem predtým som nikdy žiadne lieky nebrala...celý môj problém je v tom že sa podcenujem mám strach že veci ktorý nakonec zvládnem v pohode bolo to tak vtedy a teraz znova