Ahojte, viac ako pred rokom som skončila na psychiatrii s ťažkou depresiou bola som na tom dosť zlé dali mi lieky Kventapin 100mg Mirzaten 30 mg ale pozbierala som sa a začal mi psychiater znižovať dávky nastúpila som na VŠ a tam prišiel tlak ale mala som pocit že aj vďaka tým liekom je mi tak na nič predtým som nemala problémy spať malo a v pohode som to ovládala lenže po tých liekoch keď mi chýbal spánok bola som otapana bez energie niekedy roztrasena viac nervózna a strašne placliva...nakoniec som zo školy odišla teraz beriem Setinin 100 mg a Mirzaten 30 mg večer ráno Qestax čo je tá istá látka kventapin a mám dojem že som oveľa viac bez energie prídu mi to oveľa vyššie dávky až veľmi vysoké ďaleko nezvládla veci tak ako keď som bola bez liekov navyše priberam a niekedy mi trpnu nohy a dosť mám 19 rokov a je mi z toho dosť na nič že tie lieky akoby zo mňa vystavali život...Máte niekto skúsenosť podobnú asi som sa rozpútala ale chcela som to priblížiť budem rada za každú radu
Antidepresiva - nepriaznive ucinky
Ja som uzivala zoloft 50 mg, ale bolo mi z neho priserne, triaska, nepokoj, nevedela som, co zo sebou..Nakoniec som zmenila psychiatra, ten mibdal Serotax a beriem len 10 mg denne, vraj mi dali predtym privysoku davku...a k tomu samozrejme xanax a je mi fajn :-) Mozno, ze su to len pre teba zbytocne vysoke davky, skus sa poradit s inym doktorom...
vsetko to ale opatrne pomaly vysad a kasli nato, preventivne nos zo sebou xanax v pripade potreby, nasad B1, B6 vitaminy a magnezko, sport, pravidelnu zivotospravu, naco brat lieky, ktore ti zhorsuju stav, ved si ich mozes v pripade potreby kedykolvek zasa vyziadat.
Nie neberiem predtým som nikdy žiadne lieky nebrala...celý môj problém je v tom že sa podcenujem mám strach že veci ktorý nakonec zvládnem v pohode bolo to tak vtedy a teraz znova
okrem tychto liekov beries este nieco? alebo si brala kym si sa dostala na psychu?