Ahojte,
Chcela by som vas poprosit o radu - najma tich,ktori maju skusenosti s veganstvom, prip vegetarianstvom, prechadzanim na neho, alebo priamo s akne. Uz dlho nejem kurcata, i ine maso,u ktoreho nemam aspon aku taku istotu,ze je bez antibiotik a volne chovane. Ci ide o kurca,teliatko,kravu atd. Bravcove som nekonzumovala uz cez cca 4 roky. Posledny mesiac som sa zacala stravovat vegansky,najma ma k tomu viedlo moje akne, ktore uz mam asi 4 roky... A nie a nie sa ho zbavit, napriek zdravej strave, kozmeticke, koznej, testom na alergie, celiakiu, intolerancie, napriek cinskym bylinam, Jonasovym kuram, Bachovym kvapkam... Atd,to je prve co ma napada,co som skusila... Po mesiaci veganstva sa citim unavenejsia, maso mi priznam sa chyba,aj ked som ho konzumovala predtym max 3 krat do Tyzdna... Cim dlhsie som vegankou, tym akoby som mala viac ba maso chut. Nepocitujem ziadne zlepsenia. Tiez sa snazim jest soju obmedzenejsie -kedze som pocula ze ma vplyv na hormony, no vyhnut sa jej uplne neda. Rozhodla som sa to skusit len z dovodov pre seba - chcela som zistit ci sa nebudem citit lepsie, zdravsie, pripadne ci sa mi nezlepsi akne. No zatial nic.
Co si o tom myslite? Je to prilis skoro? Mam este vydrzat? Alebo mi telo hovori,aby som s tym prestala?
Dakujem pekne, prajem pekny vecer :)