Mohla jsem si nejak ponicit metabolismus?

Príspevok v téme: Mohla jsem si nejak ponicit metabolismus?
AlterEgo05

Cauko. Jak jsem uz tady na foru vickrat psala, prudce - hladovani plus vic pohybu - jsem pri vysce cca 160 cm zhubla z 51 na 45 kilo a ted bych dala nevim co za to, abych to mohla nabrat zpatky. Jenze - to uz jaksi nejde. Porad tech 45. No, dostatecne se stravuji asi dva tydny, tak se chci zeptat, jestli mam jeste cekat (a kolik asi), nebo jsem si mohla leccos v metabolismu ponicit, ze uz nepriberu?
Svuj jidelnicek jsem napsala do tematu... hm, tusim "Stravujem sa zdravo, ale nemozem pribrat", a rekla bych, ze to nejaka slava nebude, ale snad nemam chodit na zakusky a do mekace?

neprihlasena

Priberanie nie je o prepchavani sa jedlom. Hladovanim si si spalila svalovu hmotu, cize zdravo a trvalo priberies jedine nabratim svalstva naspat. Ved v tej teme, co pises, mas v odpovediach navod, tak si to precitaj.

Žužova

možno to chce len čas.dva týždne su krátka doba na nejake prudké zmeny. jec normálne neprežieraj sa a uvidíš že časom sa váha pohne ale podla mna 45 pri výške 160 nie je také strašné. ,nemusíš jesť hambáče. pokial ješ vyvážene a zdravo a neomedzuješ sa a stále ti váha nejde hore možno si proste na fajn váhe a telo viac nepotrebuje. :)