Hrčka pod semenníkom

Príspevok v téme: Hrčka pod semenníkom
martines

Prosim viete mi poradiť ? pred včerom som si nahmatal hrcku POD pravým semeníkom je mierne do cervena ( vypada to ako keby bola cez žilku) velkosť je cca 1,2 cm pozdĺžnom tvare smere žilky veducej po bocnej strane P.S teraz ked si to troška pritlačim tak ma to aj za bolí a neviem čím to je ja si myslím že som sedel na studenom a prechladol som od spodu. Davam do pozornosti ze je to skoro v strede medzi pravým semeníkom a konečníkom ale bližšie ku semeníku . pojdem stým aj ku doktorke ale neviete mi bližšie povedať čo to môže byť a aká je liečba ? Dúfam že neni nutna nejaka operacia (rezanie) . ps v pravom semeníku mam ešte taký neprijemný pocit ako keby mi ho niekto mierne stláčal . za odpoveď vo pred ďakujem .
>

otto

niečo podobné mám tam už roky ( možno 25 )a nesrandujem. Občas je to(zdá sa) väčšie potom zase menšie a tak dookola.
Nepôjdem s tým za lekárom. Mohli byto chcieť rezať zo zvedavosti a to si neprajem...
Pozri si:
orgo-net.blogspot.sk spinovani-vody-jednoducha-prevratna.html

Použivaj túto metódu,buď zdravý a pokojný.

martines

No ďakujem za radu ale hladam odpoveď na moje otázky keby sa dalo :) k lekárke určite pôjdem ale pred tým by som sa ešte rád informoval