Zavraty

rory

ahojte
ja mam uz dlhsiu dobu taky mensi problem.Kazde rano mi byva zle-na vracanie.Nikdy sa nepovraciam ale je to hnusny pocit.potom okolo obeda to zmizne a na druhy den sa to zacina znova. z coho to moze byt?

Lenush

ja mam taketo stavy uz asi tri roky.. aj som dvakrat odpadla,ale to bolo nasledkom dehydratacie. bola som na meranie tlaku,ale nic mi nezistili.. no aj napriek tomu vzdy ked sa postavim vidim tmu asi na 5 sek.a potom to mizne takym sumenim.. je to velmi neprijemny pocit

RNG

Skontrolovat tlak, cukor v krvi, hladinu kyslika v krvi, mineraly v krvi.To vsetko ked nie v spravnych rozmedziach moze sposobit vase priznaky

silvias

Neviete čo by mi mohlo pomôcť na tie závraty,aby sa mi netočila neustále hlava idem vo štvrtok na dovolenku do chorvátska a neviem ako prežijem tu cestu prosím pekne poradte!!
Vďaka Silvia

ida

ahoj cajka, ja mam to iste uz dva tyzdne, moze to byt z krcnej chrbtice, aj nizky tlak, aj moja sestra to mava. alebo zo zmien pocasia sa to stava . to prejde, ak nie navstiv neurologa alebo svojho lekara .

river

Ahoj

Moze to byt zo stresu, z unavy, malo tekutin, malo vetrana miestnost, malo vitaminov, nizky tlak, ale mozno aj priznak nejakeho ochorenia? Ak ti to trva takto dlho, zajdi k lekarovi.
A ozaj,nemozes byt tehotna?