Ahojte,uz 5dni mam zavraty,tmu do oci,pocit na odpadnutie,je mi na vracanie,taky divmy pocit v hlave.co to je?
Zavraty
ahojte
ja mam uz dlhsiu dobu taky mensi problem.Kazde rano mi byva zle-na vracanie.Nikdy sa nepovraciam ale je to hnusny pocit.potom okolo obeda to zmizne a na druhy den sa to zacina znova. z coho to moze byt?
ja mam taketo stavy uz asi tri roky.. aj som dvakrat odpadla,ale to bolo nasledkom dehydratacie. bola som na meranie tlaku,ale nic mi nezistili.. no aj napriek tomu vzdy ked sa postavim vidim tmu asi na 5 sek.a potom to mizne takym sumenim.. je to velmi neprijemny pocit
Skontrolovat tlak, cukor v krvi, hladinu kyslika v krvi, mineraly v krvi.To vsetko ked nie v spravnych rozmedziach moze sposobit vase priznaky
Zabehni k masérovi, možno máš vyskákané stavce.
príčin môže byť viac.Podľa popisu ide asi o krčnú chrbticu,preliečiť akupunktúrou a problém zmizne
Dik.asi je to tou stitnou,o com pisem v dalsich prispevkoch.
ahoj cajka, ja mam to iste uz dva tyzdne, moze to byt z krcnej chrbtice, aj nizky tlak, aj moja sestra to mava. alebo zo zmien pocasia sa to stava . to prejde, ak nie navstiv neurologa alebo svojho lekara .
Ahoj
Moze to byt zo stresu, z unavy, malo tekutin, malo vetrana miestnost, malo vitaminov, nizky tlak, ale mozno aj priznak nejakeho ochorenia? Ak ti to trva takto dlho, zajdi k lekarovi.
A ozaj,nemozes byt tehotna?
piješ dosť tekutín?môže to byť nízky tlak,dehydratácia...