Ahojte ,
chcem počuť názor .. Mám 18 , moj priateľ 24 a sme spolu rok aj pol . Náš vzťah je založený na tom ,že sa ľúbime a je nám spolu dobre . Sex prišiel po cca roku ,ale boli sme spolu dokopy len párkrát ,lebo mám určité zdravotné problémy s chrbticou ( každodenné dosť o ničom bolesti) ... a taktiež som mala mykozy , čiže stále nejaké lieky ( sex byť nemohol ) .. Priateľ mi dáva stále najavo ,že ma ľúbi ,že po mne túži .. často je ,,nadržaný ,, ... ja taká nie som. Rada sa bozkávam ,objímam , ale tu to končí . Zatiaľ mi toto stačí , je to zlé ? On na mňa netlačí , chápe ako to vnímam ,že som mala a mám problémy .. Len mi to príde akoby mal pocit,že ma nepriťahuje ,že ho nechcem ... Je čudné , že mi sex nechýba ,že ho vo vzťahu zatiaĺ nepotrebujem ? Kamarátky mi stále vravia len o tom ,čo dokazujú s priateĺom ... nejako to ide mimo mňa ..
Ja a moj priateľ
Samozrejme ,že ho ľúbim . Sex nebol nikdy prioritou a tým ,že som mala mykozy a problémy sa to oddialovalo . Nechýbalo nám to , veď v 18 sa nestriela preto,že nie som ako kamarátky ,ktoré sexujú od 15 neviem s kolkými ,chceli sme počkať ,kým to bude krásne ... Boli tam tie problémy ,preto sme viacmenej nikdy nemohli , taktiež to na začiatku strašne bolelo ...
Lenže teraz neviem či kvoli tomu,koľko veci je proti mne ... nejako som stratila akúkoĽvek chuť na nežnosti .. a trápi ma to ... Viem ,že mu chýbajú aj také veci , veď ku vzťahu patria ... Včera sme konečne boli sami , dúfala som ,že niečo bude a bolo - hádka ... lebo on už ani nič neskúšal ,lebo som ho zmiatla tým,že chcem čakať , nechcel na mňa tlačiť a mne nakoniec prišlo ľúto ,že sme ako po sto rokoch manželstva ,že to nejde prirodzene ,že nemám na nič chuť...
Chcem zmeniť HAK , možno to je naozaj tým , lebo predtým to bolo inak ...
Ono by to mohlo byť aj tou HAK . ked som ju brala nemala som vobec chuť ani naladu ani sa mi nechcelo do sexu a ked bol tak som si ho ani nijak neužívala.. no po vysadení HAK som sa zovu dostala do normálu a prišla aj chuť a všetko.. môže to byť príčina možno by si ju mohla skusiť apson vymeniť za inú ked máš to akné. tieto umele hormony vedia narobiť šarapatu..
Popletená...možno si do toho vzťahu zabudla dať city.Lubiš ho vobec? Lebo zalubená baba tuži po chlapovi,preto aký je,preto ,že jej je s ním dobre...
Ved on si može začať myslieť že si lesbička.So sexom sa zvykne "čakať" tak polroka.A mlade "šťambajzni" su presne taketo,"všetko chcu skusiť ",ked lubia :)
Možno ... vieš , predtým som mala pár akoby vzťahov ( len stretávanie sa ) a vždy každému šlo len o sex , toto je prvý moj vážnejší vzťah ... Beriem , už viac ako rok , možno tak dva , prečo sa pýtaš ? Lekár mi to dal kvoli akné , keď to vysadím , mám hrozné akné ,nemám to len z rozmaru ...
Keď ja som s ním hrozne rada , len vždy sa mi to spájalo s bolesťou a obavami ... a teraz ke´d niečo skúša ,tak sa cítim akoby prázdna , cuknem a nemám na to náladu ...
mozno si este "nedozrela"... sex nie je len o tele ale aj o dusi a tam mozno este nie si zrela...
taka otazka mimo... neberies nahodou HAK?