Pozná niekto ritualy po ktorých mi bude lepšie a nebudem mať depresie

Príspevok v téme: Pozná niekto ritualy po ktorých mi bude lepšie a nebudem mať depresie
pacient123

ahojte mam 18sč a možno si poviete ,že som blázon ale v dnešnej dobe je možné všetko a mysslím si že dnes existujú rituali v podstate na všetko ....mam socialnu fobiu,akné,mám smolu v živote nič mi nevichádza ....je možno aby som bol prekliatý napr. že nejaký človek ma nenávidel a proste mu z ust vyšlo že : "preklínam ťa" ja nwm proste nevidím už v ničom zmysel z ničoho nič sa všetko zmenilo už asi 4 roky som v takom stave uzkosti,depresii,a niekedy mam aj panický strach z bežných vecí to predca nieje normálne ,,,,prirodzením spôsobom je tažké sa s toho dostať preto chcem skusiť aj nadprirodzení spôsob --- som veriaci i ked do kostola moc nechodím ----som aj takí samotár ,,,kamaratov mám len dvoch no aj tí ma už par krat stihli zradiť v dávnej minulosti to tak nebolo všetko bolo super ale teraz nwm všetko je opačne cítim sa biť menejcenným nemam žiadnu sebadôveru ,všetko dobré sa mi zrútilo do priepasti nevisím v ničom zmysel vo svete je len skaza,pohrdanie ,každý každúho odsudzuje i ked na to nemá právo lebo iba boh môže súdiť ,,,no som na dne raz som sa pokusil aj o samovraždu no ale potom som si to rozmyslel a vysekal sa s toho ---no nwm ako mám ísť dalej ,akým smerom ...nevidím nijakú cestu života po ktorej bysom kráčal a bol štastný ---budem vám vdačný za vaše rady

pacient123

NO2 - ak už exorcista tak nejaký slávny ktorý má aj dôkazy ,že to naozaj vie robiť ....ale kde takého zoženiem a vôbec určite za to bude chcieť majlant ....lienočka 33- máš pravdu ,ja takím veciam až tak neverím iked niektorý exorcisti podvodníci niesu ale kto vie no neverím vôbec vešteniu hah to je už moc a nchpm že ludia veria vešticiam a tak ,,,,exorcista jak exorcista lebo vačšinou exorcista je farár ---

[zruseny35]

NO2 ..ale nekecaj.A ty si jeden z tých čo maju aj dobru skusenosť ked o tom píšeš? Vieš kolko "exorcistov " odklína len penaženky ? :D Len aby aj pacientovi123 horšie neprišlo-mne už jeden exorcista doj***bal život na dlhe roky..a vraj "odklínanie"!

pacient123

Ksl - aké terapie si podstúpil ? tak krásne to znelo ked si písal že máš takí klud v duši ...po tom snívam už od nepamäti

ksl

Mne pomohlo prečítať knižku od Brandon Bayes "Cesta", kde opisuje ako sa konkrétne dostať z takých stavov ako opisuješ. Následne som podstúpila pár terapií "Ciest", ktoré sa už robia aj v SR. Som spokojná, ide o rýchle liečenie duše, dávno som necítila taký kľud v duši a mám pocit, že vidím svetlo na konci tunela... Odporúčam, najlepšie investovaných 10 eur v mojom živote.

sexicek

Ja som mal tiez uzkosti a depresie. Skusal som vsetko. Aj som sa liecil s antidepresivami. Po tom vsetkom viem, ze najlepsie na depresie je vyborny sex, kedy budes Ty i Tvoja partnerka spokojna. Samozrejme bez tych antidepresiv.

mirada

ja som zas prefikana psychologicka a vymyslam si temy na zaklade predpokladanych zistenych informacii.no ziadneho klienta ako psychologicka nemam a asi ani mat nebudem ale o to viac som veeeelmi prefikana

pacient123

weanponri - dakujem ti za radu a máš pravdu ....urobím všetko preto aby som sa niekde posunul a robil to čo ma baví i ked je to tažke kedže mam sf a každy den ma ludia uražajú no nadobudol som už taký zvlaštny stav ,že mi je všetko jedno som taký prazdny a mam depresie,uzkosti a iné problémy no musím to zmeniť