ahojte mam 18sč a možno si poviete ,že som blázon ale v dnešnej dobe je možné všetko a mysslím si že dnes existujú rituali v podstate na všetko ....mam socialnu fobiu,akné,mám smolu v živote nič mi nevichádza ....je možno aby som bol prekliatý napr. že nejaký človek ma nenávidel a proste mu z ust vyšlo že : "preklínam ťa" ja nwm proste nevidím už v ničom zmysel z ničoho nič sa všetko zmenilo už asi 4 roky som v takom stave uzkosti,depresii,a niekedy mam aj panický strach z bežných vecí to predca nieje normálne ,,,,prirodzením spôsobom je tažké sa s toho dostať preto chcem skusiť aj nadprirodzení spôsob --- som veriaci i ked do kostola moc nechodím ----som aj takí samotár ,,,kamaratov mám len dvoch no aj tí ma už par krat stihli zradiť v dávnej minulosti to tak nebolo všetko bolo super ale teraz nwm všetko je opačne cítim sa biť menejcenným nemam žiadnu sebadôveru ,všetko dobré sa mi zrútilo do priepasti nevisím v ničom zmysel vo svete je len skaza,pohrdanie ,každý každúho odsudzuje i ked na to nemá právo lebo iba boh môže súdiť ,,,no som na dne raz som sa pokusil aj o samovraždu no ale potom som si to rozmyslel a vysekal sa s toho ---no nwm ako mám ísť dalej ,akým smerom ...nevidím nijakú cestu života po ktorej bysom kráčal a bol štastný ---budem vám vdačný za vaše rady
Pozná niekto ritualy po ktorých mi bude lepšie a nebudem mať depresie
NO2 - ak už exorcista tak nejaký slávny ktorý má aj dôkazy ,že to naozaj vie robiť ....ale kde takého zoženiem a vôbec určite za to bude chcieť majlant ....lienočka 33- máš pravdu ,ja takím veciam až tak neverím iked niektorý exorcisti podvodníci niesu ale kto vie no neverím vôbec vešteniu hah to je už moc a nchpm že ludia veria vešticiam a tak ,,,,exorcista jak exorcista lebo vačšinou exorcista je farár ---
NO2 ..ale nekecaj.A ty si jeden z tých čo maju aj dobru skusenosť ked o tom píšeš? Vieš kolko "exorcistov " odklína len penaženky ? :D Len aby aj pacientovi123 horšie neprišlo-mne už jeden exorcista doj***bal život na dlhe roky..a vraj "odklínanie"!
Podľa mňa by si mal vyhľadať exorcistu, oni sa zaoberajú aj odklínaním.
Mne pomohlo prečítať knižku od Brandon Bayes "Cesta", kde opisuje ako sa konkrétne dostať z takých stavov ako opisuješ. Následne som podstúpila pár terapií "Ciest", ktoré sa už robia aj v SR. Som spokojná, ide o rýchle liečenie duše, dávno som necítila taký kľud v duši a mám pocit, že vidím svetlo na konci tunela... Odporúčam, najlepšie investovaných 10 eur v mojom živote.
Ja som mal tiez uzkosti a depresie. Skusal som vsetko. Aj som sa liecil s antidepresivami. Po tom vsetkom viem, ze najlepsie na depresie je vyborny sex, kedy budes Ty i Tvoja partnerka spokojna. Samozrejme bez tych antidepresiv.
solfeggio, mantry, vďačnosť, pozitivne myslenie (staré ale pravdivé kliše) and be happy :)
ja som zas prefikana psychologicka a vymyslam si temy na zaklade predpokladanych zistenych informacii.no ziadneho klienta ako psychologicka nemam a asi ani mat nebudem ale o to viac som veeeelmi prefikana
weanponri - dakujem ti za radu a máš pravdu ....urobím všetko preto aby som sa niekde posunul a robil to čo ma baví i ked je to tažke kedže mam sf a každy den ma ludia uražajú no nadobudol som už taký zvlaštny stav ,že mi je všetko jedno som taký prazdny a mam depresie,uzkosti a iné problémy no musím to zmeniť