mozno si poviete ze je to nacisto debilna otazka ale pre istotu..ked sa nespravil nemozem byt tehotna sak?
otazocka
noo bola som u doktora..a povedal mi ze vie nieco zistit najskor kolo 15.juna..takze mam prist na sono vtedy..cize si potrpnem este pekne dlho..a ty si tie testy robievas hned na zaciatku??
lalala moja ja mavam rovnake stresy...a preto si vzdy spravim testik. Raz som isla za doktorkou a ta mi povedala, ze na ultrazvuku nic neuvidi v pociatocnom stádiu, ze tie testy su uplne spolahlive co predavaju v lekarnach. Takze asi tak
tak to URCITE NIE!!:))nebooj
dam..bozeee..bojim sa:(
lalala, si am pobavila:D Drzim palce aj tak:) No tak tak hybaj hned zajtra nech vies na com si, a daj si predpisat antikoncepciu aby si nabuduce taketo stresy nemala:) A daj vediet ako si dopadla ked uz ti drzim tie palce:)
zajdem..ale kym nebudem pocut ze tehotna nie som tak pokojna nebudem..boze..drz mi palce..aj ked netusim kto si..a dakujem..
Su vela faktorov kedy mozes ostat a to napr. ked si v 14cyklu dna od poslednej menstruacie a tak a zalezi ako toho vela zo seba vydal.
nestresuj, zajdi si k doktorovi, upokoji ta to a zbytocne sa neboj.
nieeee..
mozes, unika to aj mimovolne a stale.