chlapi, odpovedzte

Príspevok v téme: chlapi, odpovedzte
marushka

predstavte si ze idete na rande s chalanom, ktory sa nechce viazat a vediet taky viac menej samotarsky zivot, sem tam si povyrazi s kamaratmi na disco alebo do baru... ale nema ziadnu partnerku, stale cestuje, vacsinu casu travi v aute. Bola som s nim na rande, cely cas bol taky viac menej odmerany, ale v aute kde sedel aj jeho kamarat, ma chytil za ruku, ked sme odchadzali z baru tak ma objal... nechapem to, na prvy pohlad namysleny, vazny chlap,.. tak co znamenaju tieto naznaky? Prosim odpovedzte, mam ho velmi rada ... dakujem

aaaninka

Nikdy, ale skutočne nikdy si nehovor, že na nejakého chlapa nemáš!!!!!!!!! Máš na ktoréhokoľvek chlapa, ide len o to, či si on zaslúži Teba!

marushka

to je práve ten problém... mám ho velmi rada, lenze nanho nemám. Je starsi, co by az tak nevadilo /ma 35 a ja 24/, ... ale nechcem sa mu vnucovat. Viem ze ho musim najprv spoznat, ale aj tak.... vrta mi to hlavou, preco ma vtedy objal... pocilo sa to a velmi, pretoze vzdy chodil predomnou a akoby som ho nezaujimala, a zrazu toto... vsetko v jeden den!