Ahoj,
vcera mi zacalo byt dost blbo. Bolela ma hlava,palilo v hrudniku,chvilu mi bola zima a chvilu teplo,bolel ma chrbat, teda krize, v rukach som mavala casto taky lamavy pocit. Dnes ma boli hrdlo,hlava (niekedy sa mi aj dost kruti), teplotu mam 39,0 a teraz pred chvilou som si fukala nos a som vyfukala kusok krvi. A niekedy aj kaslem (vcera skor tak sucho ale dnes sa mi aj pusatju hlieny).
Co mi moze byt? Je vikend a lekarla nerobi a na pohotovost ist velmi nechcem,tam by mi dali prve antibiotika co im pridu a cau pa.
Dakujem za odpovede
Co so mnou je?
Áno, už som začala vykašliavať. Ja mávam väčšinou zápaly priedušiek a dýchacích ciest atď a ide to na mňa pomaly, tak ma toto prekvapilo. Zatiaľ sa mi nestalo pri chorobe, aby sa mi točila hlava a vyfúkala som krv.
Chrípka zvykne prísť rýchlo a nečakane. Napr. poobede sa cítiš fit v pohode a večer máš zimnicu, horúčku, bolí ťa "celý človek" a máš pocit akoby ťa prešiel parný valec.
Chrípka.Presne tak, máme teraz chrípkovú epidémiu, treba dodržiavať ---4T--- Ticho, Teplo, Tekutiny a Tíšenie bolesti. Čajíky - napr. lipový, bazový, šípkový, kamilkový. Keď vykašliavaš hlieny, to je dobre, telo sa zbavuje infekcie.
Ďakujem pekne. Mne sa takéto veci nestávali, preto som sa zľakla.
normalna chripka, teraz je toho vela, vypotit, vylezat, cajiky, padanol...