Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zápal zubov

Príspevok v téme: Zápal zubov
tomer

dobrý den už 3 den mam zaplene dasna a bol som už aj pri doktorke dala mi iba antibiotika a ako keby sa mi hybali zuby ba dokonca na prednych zubov my vyrastol tak o 1 cm čiže mam jeden predný zub menši druhý vačši opuchnute to tam mam neviem už čo mam robit :( nestretol sa už niekto s niečim takým dakujem za pripadne odpovede :)

tomer

no skusim a nechápem prečo ako keby mi podrastol zub sice neviem do kedy rastu zuby ale určite viem že za 4 dni nepodrastnu 1 cm toto ma stále trápi

tasty

florsalmin tinktúra je dobrá na zápaly, do vlažnej vody dáš pár kvapiek a s tým si vyplachuješ ústa, dostať v bežej lekárni

tomer

pijem rozne čaje od harmančeku až po repik ale bolest je moc silna nemožem ani zaspat v noce :( a všetko ma trápi

zubocek

Ta co uz, zapal dasien, stava sa. Zapaly sposobuju mikroorganizmy a tie sa zabijaju antibiotikami ... takze si na spravnej ceste.
Pomoz si napriklad tak, ze si sprav caj z repika lekarskeho a vlaznym si nim vyplachuj dasna kazdu hodinu - to by mohlo trosku stiahnut a upokojit ten zapal.