Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stále nutkanie na močenie.. studené nohy, neviem ich zohriať

Príspevok v téme: Stále nutkanie na močenie.. studené nohy, neviem ich zohriať
emilyzi

Môže to nejako suvisieť?
V novembri mi vyberali obličkový kameň ale potom už bolo všetko ok.
Asi pred dvoma týždňami som bola na urologii na kontrole a všetko bolo ok a pred týždňom mi obvodný vyšetroval aj moč a bol dobrý.
No asi dva dni na to začalo u mňa nutkanie na močenie.
Už je to asi piaty deň..Najprv iba večer ked som zaspávala, bolo to hrozné..myslela som že sa zbláznim a nezaspím..a teraz je to už aj cez deň. Chodím preto aj častejšie na wc, ale nemám pocit uľavy že som sa vyprázdnila. Navyše mám stále studené nohy až mi to vadí, vôbec ich neviem zohriať.A tiež mám akoby také napnuté a slabé nohy a tiež aj na vnutornej strane stehien mám pocit akoby chladu alebo to neviem opísať. A sem tam cítim aj občas menšiu bolesť v podbrušku raz na jednej strane a raz na druhej..Neviete čo to môže byť? Zas mám isť k lekárovi? už mi je to trápne..urologický čaj nepomáha..

Elliebb

Piť čajíky,ale aj dostatok čistej vody,aby ten zápal vyšiel von.Nahriať si ladviny a mať ich v teple nenechať zachladnúť.Brusnicová šťava.

Sona12345

Duska223, bola som dnes na urologii, do vcera som mala biseptol ktory mi vobec nepomohol. Robili mi dnes stery a vzali moc vysledky az o 5dni, dovtedy mi lekar nedal nic. Trapim sa dalej cajmi ale to asi uz nema efekt. :-(

Sona12345

Ahoj, viem ze stara tema uz ale momentalne mam eovnake priznaky. Aky bol nakoniec vysledok testov. Co ti pomohlo? Ja tiez uz chytam nervy z toho :-( dakujem

emilyzi

bola som u urologa dal mi biseptol..nepomahal tak som nedobrala posledne tri dávky...bolo mi z neho skor zle..obvodný mi opat zobral moč vraj bol dobrý ale poslal ma znova k urologovi? Ale mám doniest znova moč, lebo mi nerobil kultivačné iba take to základné...čo to može byt? čo viac mi može urolog s tým spravit?

[zruseny35]

Tá zima je tým ,že mas obličky preťažene-nefunguju dobre.Kde pracuješ? nemas tam prievan? obliekas sa teplo ?piješ dost?
A to pichanie je zapal-L a P vaječníkov (črevá nepichaju :)
Skus rebríčkovy a prasličkovy čaj ...1PL+1PL do 2dcl,zaliať na 1-1,5 min.a vypiť čo najteplejsie.Nesladiť
Alebo gynďa spolu z urologom-mas tam zapal,treba to doliečiť.