Kniha - Návod na prežitie pre ženu - Igor Bukovský

Príspevok v téme: Kniha - Návod na prežitie pre ženu - Igor Bukovský
smile3366

dlhsie rozmýslam nad kúpou tejto knihy,zaujímam sa o svoje zdravie, zdravú stravu, mam 21 rokov a preto zvazujem ci kupit alebo nie... pocula/cítala som na nu dost dobré ohlasy, receznzie

Mate ju niektorá precitanú? Oplatí sa do nej investovat? alebo sú tam len popísané veci, ktoré sa dajú bezne nájst na internete a je to zbytočne vyhodenie penazí?

Dakujem za kazdy názor :)

smile3366

táákže knižku už mám doma, pár strán prečítaných a zatial ma zaujala :)
dobré články :) takze spokojnáá som :) odporúčam

[zruseny35]

smile3366...ja som si ju prelistovala v knihkupectve,ešte vtedy ,ked to bolo "horúce"..dnes je to už vychladnutý exemplár..Mna proste iba neoslovila nijak :/

mate59

mám od neho knihu Návod na prežitie pre muža, ktorú napísal ešte predtým a je to dobrá kniha.Bukovský píše dobré knihy,mne sa nepáčila iba Hneď to bude.

lea3333

este by som chcela podotknut, ked niekomu nejde do hlavy, ako taku knihu moze napisat chlap- on radi z pohladu lekara, ako jest, kolko sportovat atd. a nie aky si ma dat zena odtien ocneho tiena ci uces..i ked aj v tomto su lepsi muzi :) ja mam od neho aj ine knihy- tu miniencyklopediu prirodnej liecby, ta mi tiez pomaha a aj kucharku, ktoru teraz vyuzivam, kedze nemozem v kuchyni dlho varit, lebo sa striedame :)

Deria

Ja tu knihu sice (zatial!)nemam ale ked pridem na SR, urcite si ju kupim, som zvedava. Lebo ja mam uz jednu knihu od neho a je super. Bukovsky totiz nepise somariny. Inac, mne ten nazov pripada vtipny.:)

lea3333

ja ju doma mam a je to vynikajuca kniha, internet nie je ono, v tej knihe mas vela uzitocnych rad, je to tam koncentrovane, vtipne napisane a ked mas nejaky problem, jednoducho si nalistujes co chces...ja som ju kupila aj svojej tete...komentovat by tu knihu mali ludia, ktori ju precitali..

[zruseny35]

Ahoj..ale ved to nieje "návod",to je len rozoberanie ako sa o seba starať..Hlavne mi nejde do hlavy ako o žene može napísať knihu muž.
Ja by som si nekupovala,lebo žena potrebuje chápať v živote ine veci.