Ahojte mam strasny problem. Vcera sa so mnou po roku rozisiel moj priatel.neviem sa z roho dostat neviem prestat nanho mysliet a na to vsetko krasne co sme spolu prezili.stale nanho myslim a strasne ho lubim. Odvtedy ako sa to stalo len placem a placem. Neviem co mam robit som zufala.nemam ist ani s kym von sa trosku uvolnit a tak. Prosim pomozte mi co mam robit?alebo aspon niekto na pisanie?niesom 17 rocne decko.
Som znicena
majkaa preboha neblbni a choď to vyvracať. Ja viem že to bolí, skoro každý rozchod bolí ale za čas si nájdeš iného a na tohto zabudneš. Zahodiť celý život len kvôli jednému chalanovi to je fakt blbosť. Mysli na svoju rodinu, ako im ublížiš.
Dnes bol pre mňa hrozný večer. Pohádala som sa s kamarátom, ktorého ľúbim pretože ešte pred niekoľkými mesiacmi sme spolu chodili najskôr sme boli šťastný ale potom už nie.Našiel si inú teraz je s ňou vo vzťahu a dnes si ma zablokoval aby som nemala žiadnu šancu. Nezvládla som to a vzala som si lieky nejak 21ks.Neviem, nepočítala som ich ale už naozaj nevládzem.
Nick je rovnaký ako ten čo mám tu :) A ako profilovú fotku mám obrázok vesmíru. :-)
Mam. Napis mi nick.
Ak si chceš popísať, prečo nie. Máš skype?
Mam 20. Mala som uz vztahy predtym ale nikdy ma to tak nezobralo ako teraz.
Koľko máš rokov, ak sa smiem?
Ludia prosim pomozte mi co mam robit?ako sa z toho dostat?taketo nieco som prezila po prvy krat...