Začalo to tým že som pri zdvíhajni bremena pocitil prasknutie vo krčnej chrbtici teda krku nato sa mi hneď zatočila hlava....šiel som k lekárovi ten povedal že mám Ír ortopedovy ten má poslal na masáže. O asi týžden na to som mal obyčajnú prehliadku u obvodného doktora a vtedy to začalo že mi bolom nameraný vysoký tlak 170/110 mám 21 rokov cítil som sa no nie veľmi dobre pociťoval som tlak v spankoch, bolesti hlavy ...ten má poslal na EKG tam som mal výsledky dobre diagnoza ( hypertenzia bieleho plášťa ) odbery keby som mal dobre len pečeňové testy som mal zvysene. Opätovne krvné testy dopadli dobre, vyšetrenia u neurológa dopadla dobre u očného mi zistili že zle vidím na detaili a aj nejaký očný zápal na základe nejakej alergie.na ktoré som dostal očné kvapky. No hlava má stále Bolívia a mám aj občasne závrate. No cítim že sa to zhoršuje. Prišli bolesti chrbta ktoré mám už dlhšie tak isto bolesťi hlavy začal mi tŕpnuť prst na ľavej ruke a trpnutie niekedy prechádza do skoro celej ruky až po lakeť k tomu pociťujem nevoľnosť a niekedy aj bolesť na hrudníku. Bral som aj magnetizmu nejaké lieky na uvoľnenie svalstva no nič nepomáha . Trvá to asi 4 mesiace a dosť sa bojím aby som niekde nebodaj neskolaboval alebo podobne. Dýcha sa mi dobre nemám s tým problémy, z nôh nepodám a ani má nenapina na vracanie. Pred spaním mám taký cudný pocit, keď si ľahnem a zatvoril oči mám take návaly do hlavy..nieke to prijemne a často potom nemôžem zaspať tak sa vrátim k telke a pozerám až kým nezaspim. Tlak si meriam pravidelne a mám ho celkom dobrý 130/70 no aj tak niekedy sa cítim cudne ako keby som pomalšie vnímal realitu ale reakcie má rýchle niesom spomaleny. Už dva krát som bol na pohotovosti a stále som mal aj tam výsledky okej no necítil som sa tak dostal som injekcie a potom má poslali domov takze neviem co mám robiť ak mi viete niekto poradiť aké vyšetrenia by som mal ešte podstúpiť alebo podobne lebo už má to nebaví každý deň sa cítiť pod psa alebo nejaké rady...pretože doktorky si asi myslia že si vymýšľam no to nieke pravda
Som zufaly!
vyzerá to,že spúšťačom bol nesprávny pohyb,ale čo pečeňové testy?môže to spôsobovať patogén,dobrý je Black Walnut
Tiež by som ti odporučila krčne stavce dat na rengen,kludne to može byt aj prasknuta platnička!!! Si mlady,hlavu hore,chrán si zdravie.
Skus ineho ortopeda, lekárku alebo zmen obvodáka ak sa ti opäť bude smiať-že si "namýšlaš".Ja som za svojho dost choreho života dosla na to,že kolko lekárov-v tom istom obore,tolko diagnoz.
Ale ked to poserie obvodák,často to zle dopadne.
Urcite si daj v prvom rade urobit rengen krcnych stavcov, ci kde ti to ruplo! A trvaj na tom, inac sa nepohnes dalej.
Ako to citam tak tusim vsetky priznaky mam rovnake uz nejaky rok, akurat som to zatial po doktoroch neriesil, nejako som sa presvedcil, ze to bude asi nedostatkom pohybu. Takze ak nahodou zistis nejaku diagnozu, tak by si to sem mohol napisat, mozno budem mat nieco podobne.
mas asi zaseknuty, zablokovany nerv, skus chiropraktika, ale poriadneho alebo niekoho, kto vie robit trakcie... treba to asi odblokovat ... drzim palce...
ja by som skusil chodit plavat. na chrbat/krk to dost pomaha. mozno to pomoze aj tebe, ak to mas z toho krku.
Prosím ak nikto viete o tomto niečo alebo máte podobne príznaky tak poraďte alebo podeľte sa somnou o tieto problémy alebo pripadne co ďalej aké vyšetrenia ešte podstúpiť :(