Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozisla sa so mnou, necakane

Príspevok v téme: Rozisla sa so mnou, necakane
Peter_26

Zdravím, mam 26 rokov . Našiel som si mladšiu priateľku, o 5 rokov ešte študuje. Doteraz sme mali krásny vzťah všetko klapalo ako málo nemali sme žiadne problémy . Trval necelé 3 mesiace , no predtým som mal 8 ročný vzťah potom rok mi trvalo kým si našiel novú priateľku. Ako som už písal všetko bolo super nehľadali sme vôbec , je strasne milá a zlata no svoje city nedáva najavo ale mne ich dávalaaj keď nevravela mám ta rád a takto sem tam to povedala . Ale bolo z nej citit že ma má strasne rada. Som si vedomý že som na nu trošku tlačil chcel som byť s ňou aspoň na pol hodku . No niekedy nechcela ísť von tak hovorím že aspoň na cigu pod bránu niekedy vyšla , niekedy nie ale boli sme spolu no keď som nemal nočné a tak. Zase ona pracovala každý piatok, sobotu nočné a mne vychádzal voľný víkend raz za sedem týždňov tak trebalo ju prosiť aby aspoň v sobotu nešla do práce. Ale keď bola v poho boli sme spolu . Von sme šli až večer okolo ôsmej aj keď sme boli celý deň doma chodili sme aj na diskotéky zabaviť sa a tak a všetko bolo v pohode. Pre mňa vzťah ako z rozprávky. No pred týždňom sme boli na diskotéke kamarátka oslavovala narodeniny a moja priateľka behala krížom krážom bola opitá aj ja a tak pred koncom sme sa pohádali že som ziarlivya ssám sa neviem zabaviť. Ale keď ona vstala odišla a nič nepovedala šla tancovať s kamratkami sem tam sa rozprávala so znamymi ale ja som ich nepoznal len som chcel vedieť kto to je a oba že som ziarlivy. Povedala mi ešte na diskotéke že má ma rada ako kamaráta a nelubi má. Potom som ju odprevadil domov ešte som dostal pusu. Ráno keď som vstal mi hneď písala že nič z toho co mi povedala nieje pravda. V ten deň sme šli na ples a povedala mi ze vsetko je okej snme v pohode . Ja som sa chcel ovtom porozprávať a ale na ďalší deň keď bola doma celý deň nemala naladu tak sme vyšli len zafajcit na 20 minút. Na ďalší deň som už nevydržal a začal som rozprávať ona bola ticho a pozerala von oknom a potom povedala ze ona musí popremyslat. Na ďalší deň som ju volal von a nešla, nechcela ísť, nastvala sa že keď povie že nie tak nie. Tak ja som šiel vonku bez nej a potom mi napísala že nebude doma a že aj ona ide von. No a večer mi napísala že to už takto nejde. Potom sme sa stretli a povedala mi ze že už je rozhodnutá a svoje rozhodnutie nezmení. Že budeme kámoši.Ale nevedel som dôvod ani nič. Až potom co mi písala som sa dozvedel že je to kvôli tej diskotéke. Ale pred tým sme žiadny problém nemali a si myslím že sa to dá vysvetliť za 5 minút len ona sa o takom nerozpráva všetko drží v sebe. A potom sme si ešte písali a napísala že teraz to tak nejde, možno potom ale nemám na ňu tlačiť. Ani jedna jej kamoska nikto mi nevie poradiť lebo ona sa s nikym o takom nerozpráva. Dovtedy sme mali krásny vzťah bez problémov a hádok. Bol som miláčik, sladkého plno komplimentov a ja si neviem vysvetliť prečo pre jednu hádku sa so mnou rozide. Jš ju mám strasne rad zalubil som sa a nechcem ju stratiť. A neviem co robit . Všetky jej kamosky mi povedali nevolaj jej ani jej nepis a ona sa ozve sama. No ja neviem. Poprosil by dom nejaké rady hlavne od žien. Dakujem

Peter_26

Áno samozrejme 15 detí som už plánoval. Nie normálne som chcel vzťah a vidieť sa aspoň 3-4 krát za týždeň ak saddá nemyslim si ze je to choré.

0vecka

lol sak si ju skoro zadusil... ak sa ozves a ona sa nechce stretnut tak nieje vhodne jej to na druhy den znova navrhnut... a celkovo podla toho prejavu mi to take pride ze ona sa otukavala ze co si za ftaka a ty si uz riesil ci budete mat 2 alebo 3 deti...

ahink

Z toho co si napisal mi vyslo jedine..z vas dvoch si lubil len ty. Proste ty si ju bral ako svoju lasku, ze mate vztah, lubil si ju ale ona to tak nebrala. Keby ta milovala tak by ta sama vyhladavala, chcela by cas travit s tebou a spolocne, pisal si ze ti ledva povedala ze ta ma rada (mozno to povedala aj "vynutene" aby mala pokoj, mozno za tym si aj v hlave nieco ine doplnila "ako kamarata" atd).
Odputaj sa a zabudni. Daj si sam pre seba cas, svojim konickom zaujmom atd a ked si uz niekoho budes hladat tak daku okolo 25r atd..uz co aj mozno po vztahu laske tuzi a je uz vyblaznena vyburena, bude to mysliet s tebou vazne.
Povedz si sam uprimne..bavil ta takyto vztah kde si doslova o vsetko drankal zobral, snazil sa a - chcel si len ty? Vsak laska by mala byt vzajomna, mala by oboch naplnat obohacovat cinit stastnymi spokojnymi a obaja by sa mali o nu..o vztah snazit a starat sa o jeho kvalitu naplnenost

miki26

Ale hlúposti každý sa chce určite stretávať, pokiaľ to myslí vážne. Ona to vážne možno nikdy nemyslela a nemusel si nič pokaziť. Proste dnešné slečny okolo tých 20 rokov +/-2roky sú také no nevyzreté. Nie veľmi sa mi tá veková kategória žien páči aj kvôli podobným veciam. Väčšinou sú strašné hysterky, úplne nevyrovnané, riešia úplne prkotiny. Občas kamošov mi je ľúto, čo všetko musia si s nimi prežiť. Nie si určite jediný ani posledný,ktorým podobné vyviedli. Buď rád, že to skončilo tak ako skončilo a stratil si málo času. 3 mesiace zase nie sú ani vážny vzťah a takto to treba brať.

salalalalala

aj po sebe citas, co pises?
hore pises ze: "Ani jedna jej kamoska nikto mi nevie poradiť lebo ona sa s nikym o takom nerozpráva. "
ale zrazu uz ti jej kamaratka radi a hovori, ako ona ten vztah brala.
myslim ze je evidentne, ze nema zaujem, a tym ze ju budes otravovat to nezmenis, iba ak zhorsis

Žužova

Jej kamoška sa ťa snaží len upokojiť a nakecať ti že to bude ok.I ked to už Ok nebude,uvidíš to sám... A tá bývalka ? zrejme ju stále otravuješ nepochopil si že ste sa ROZIŠLI a to že ti napísala že ,,možno neskôr a aby si na nu netlačil" ti chcela povedať aby si jej už nepísal a nedoporosoval sa vysvetleniu a hlavne ju nevolaj von nechaj ju tak najlepšie čo urobíš je to že ju začneš napr ignorovať. Možno ti potom napíše sama... a ked nie tak to bude jasné. Nechaj ju tak hlavne..poznám také typy ako si ty, a vačšinou to skončilo bloknutím si chlapca na soc. sietach a v mobile a uplna ignorácia. Tak aby si tak nedopadol aj ty,lebo ak jej stále budeš vypisovať a vyvolávať môžeš sa jej časom naozaj riadne zhnusiť že už ťa nebude mocť ani citiť nie to ešte stebou opať niečo riešiť. Priste sa zmier s tým že je KONIEC a nechaj tomu čas... len čas všetko ukáže

Peter_26

A tak isto som jej nezakazoval chodiť na brigádu veď to je normálne ... Koľko krát som bol von bez nej s jej kamosku a jej priateľom. Si nepripadam že som až taký dement. Len mám depku že keď som si konečne našiel niekoho kto stojí zato tak odíde. Jej kamoska vraví že jej mám dať čas a potom sa vráti no ja neviem.

Peter_26

A ta je naj kamoska má upokojuje že ona nikdy nemala taký vážnejší vzťah ako brala mňa ... Že si to len musí nechať ulezat. A moja priateľka mi napísala že teraz to tak nefunguje , možno potom ale nech na ňu netlacim .... A neviem co ty myslela

Peter_26

Jej najlepšia kamoska co sme s ňou chodili von aj s jej priateľom hovorila že sme zlatý že som v pohode že by som mal trošku spomaliť ... Aj že niesom zlý že som strasne v pohode. Akurát moja priateľka nemala nikdy nejaký vážny vzťah. No jej kamoska vravela že to berie vážne a že jej už také chýbalo... To bolo asi týždeň pred rozchodom . A nie na diskotéke som s ňou nebol ani som za ňou nebehal bavil som sa s kamosmi. Len pred koncom sme už tak sedeli tak som sa len normálne opýtal že kto co kde a hneď sa začala hádať. A bola opitá ja tiež a poriadne.

Peter_26

Dobre keď mám za týždeň 2 nočné , ona tiež 2 nočné, 2 krát povie že nejde von.. tak sa vidíme raz za týždeň ... Áno uvedomil som si ze som tlačil .... Lenže ja som nechcel aby nešla na brigádu každú sobotu ale každú siedmu. A to nebolo vždy len niekedy .. všetko záležalo akú má náladu...