Najlepsie je nikomu o tom nepovedat, ani len najlepsej kamaratke, lebo aj z najlepsej kamaratky sa moze stat uhlavny nepriatel, ktory to vytrubi do sveta,najma zeny maju velke papule a su klebetne, takze nikdy nevies. A fakt dobry napad je si za terapie platit, asi to tiez vyuzijem, ak by mi to bolo treba :) :) :) ... ale nie, zartujem, mne to netreba a som si isty, ze ani nebude treba. Najlepsie je riesit taketo veci bez pomoci psychologov a psychiatrov, silou vlastnej vole, pokial ide o nejaku poruchu prijmu potravy. Alebo napriklad ak ta nieco trapi, ak sa ti stalo nieco zle, ak ti niekto zomrel, a podobne, vyrozpravat sa kamaratkam a ak ziadne nemas, napisat hoci aj na toto forum, uricte sa najdu dobri ludia, ktori pomozu, poradia, napisu zopar milych slov, ktore potesia tvoju dusu. Hlavne nikdy neber psychiatricke lieky ako Solian, Seroqurel, Risperdal, Leponex a podobne, lebo ti poskodia pamat a urobia z teba akesi tucne monstrum, na cloveka nepodane a s vyplazenym jazykom a s trasucimi sa rukami chodiace, uplne z teba vymazu schopnost logicky mysliet. Kamos ich bral, lebo mu namiesto histaminovej intolerancie - intoxikacie histaminom, pri ktorej nemal daleko od smrti, diagnostikovali psychozu a rodicia ho nutili tie lieky brat a kontrolovali ho ako male decko, hoci je uz dospely, ci ich naozaj berie. Po par tyzdnoch s tym sekol, zmizol do zahranicia a rodicov uz viac nevidel a na Slovensko nevkrocil. Silou svojej vole dokaze aj nadalej vykonavat pracu kuchara v pizzerii, ktoru nadovsetko miluje a to aj bez toho, aby zjedol co i len malicky kusok pizze, sebaovladanie ma uzasne, volu velmi silnu a ludi, ktori ho povazuju za sibnuteho a pri pohlade nanho si tukaju prstom na celo, raz a navzdy vymazal zo svojho zivota a je mu jedno, ci su to jeho vlastni rodicia, stryko, teta, bratanci a sesternice. Lebo jeho rodicia vytrubili celej rodine, ze sa im syn pomiatol a vraj mal psychozu s priznakmi schizofrenie, pri ktorej je len otazkou casu, kedy sa z toho vyvinie schiza, aspon tak znela predpoved psychiatrov. Ten chalan viac ako 10 rokov nebol na Slovensku. Neviem, aky mas problem, ale ak uz si ta nejaky psychos zdrapol do svojich pazurov, drzi si ta ako kliest a nechce ta pustit, tak potom uz len zaplatit poriadny mastny uplatok za definitivne ukoncenie psychiatrickej liecby, to je asi jedina sanca, ako sa z toho vsetkeho dostat.