Dobrý deň, mám pre problém pre väčšinu ľudí banálny. Neviem prečo si nemôžem nájsť dievča mám 19 rokov a nikdy som sa vlastne poriadne nerozprával s dievčaťom (nerátam rodinu a učitelky). Chodil som do spoločnosti ale po tom čo si moji kamaráti našli baby tak na mňa kašlú a sám som chodil von ale potom co ma vždy každá ihneď odpalkovala nemám chuť nikam ísť a užieram sa samotou. Dosť ma to trápi.
Neviem si nájsť dievča
Nesmieš sa bať aj tak nemáš čo stratiť :) . Skus napríklad fitko ale zvol si napríklad nejaký kurz teraz leti spartan, alebo spinning, jumping je toho strašten veľa a na taketo meisto chodia hlavné mladý a kopec dievčať. Zo začiatku sa môže pozdraviť, nabuduce sa opýtať ako sa maju a tak postupne niečo pridávať až sa ich môžeš opýtať či neskočia na kávu. Ďalšiou možnosť je net ale to neodporučám niet nad osobný kontakt. Alebo chod do obchodov kde vidiíž že su mladé dievčata predávačky a pýtaj sa na veci nech ti vysvetlia kup si niečo pr darček pre niekoho a potom sa môžeš vrátiť že ake je to dobre že sa chceš odvdačiť či neskoči na kavu :) . Možnosti je veľa len treba byť aktivný a netreb sa bať ked ti to nevíde na prvý krát :). prípadne jazykové kurzy to je už uplne jasne ste spolu s ostatnými, môžeš ich potom zavolať ramci spoznávanai skupiny . Vela štastia :)