Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co sa so mnou deje?

Príspevok v téme: Co sa so mnou deje?
malinka325

ahojte trva to uz nejaku dobu ze ma nic nebavi, pri nejakej aktivite vydrzim najviac 15minut, nedokazem sa sustredit, hned sa unavim, cele dni potom len lezim a vsetko robim z postele...nechuti mi jest ani necitim hlad, skoro nic nejem...len fajcim, spim a pozeram do blba...som stale akoby duchom nepritomna, hlavou mi ide kopa myslienok, vacsinou su zle, plne neistoty a strachu z buducnosti, lutosti nad minulostou, zufalstva a beznajde...som bez prace, stratila som zmysel zivota, no nad samovrazdou nerozmyslam, zatial...mam ale pocit, ze mi zivot uteka pomedzi prsty, lebo nemam skolu poriadnu a bez nej sa lcovek tazko pohne...som na financom minime, na konci mesiaca nemam nikdy peniaze, preto radsej skoro nejem, aby som si ,,vytrenovala zaludok na horsie casy o hlade" nedokazem sa tesit z nicoho, nechodim medzi ludi, nezabavam sa, deprimuje ma to, ako sa ostatni bavia a smeju, rasp. tesia zo zivota, zavidim im, ze ja v tom mojom nevidim ziadny zmysel...tuzim sice nebyt, ale sama by som to neukoncila...no takto neviem, co bude so mnou dalej, bojim sa buducnosti, ze ostanem visiet niekomu na krku, ten pocit je strasny, v noci sa budim zo spanku s busiacim srdcom a sitahnutym hrdlom aj zaludkom, je mi casto do placu a potom do rana neviem zaspat a potom spim pocas dna...nemam ziadnu stalu zalubu, nic co by ma naplnalo viac ako pol hodinu, vsetko vzdy necham nedokoncene a to ma hrozne stve...som zo zeba znechutena, zufala...

co mam robit???

redka

verim, ze vsetko moze mat povod v tvojej zlej nedostatocnej vyzive, ktorou len vycerpavas organy a potom sa nediv, ze mas taku dodrbanu psychiku... nefunguju ti hormony tak ako treba a hormony dost silne ovplyvnuju psychiku (okrem ineho).. a to cele zavisi hodne na tej vyzive... vysvetli mi prosim, preco si namiesto tych cigariet nekupis nieco na jedenie??? trosku odveci rozmyslas... pripravujes sa na dni bez jedla, ale pritom tahas do seba dym, z ktoreho nemas nic, akurat tak dalsie zdravotne problemy (ked nie dnes tak mozno uz zajtra) a to cele ti zasa pojde len do penazi... tak radsej investuj dnes do dobrej stravy, pripadne do doplnkov a nie do cig, aby si v buducnosti neplakala, ze nemas nielen co jest, ale ani nemas si za co doplatit za lieky,,,, ufff...

Najčítanejšie články