dobry den...prosim poradte mi...absolutne to nezvladam...
na prvy pohlad posobim ako hablivy vystraseny mentalne nedozrety clovek. mam 26 rokov. nemam ozajstnych priatelov, vlastne drzim si odstup. nie som hlupy clovek, mysli mi to dobre, ludia premyslaju ked poviem svoj nazor, rozvyjaju ho, alebo dokonnca prijmu. nikdy nehovorim naviac, skor menej strucne jasne. neviem klamat. neviem sa povysit. podporujem, nacuvam ludom, zaroven utekam prec od nich. hned ako sa chce nietko viac zblizit - vyhovaram sa, branim sa styku, proste akoby moje telo s tym bojovalo.
pred dvoma rokmi ma okuzlil alkohol. paci sa mi, ze sa otvaram pri nom, nemam problem s hocikym pokecat, nehanbim sa, neponizujem sa, troska aj agresivita. behom dvoch rokov sa moja tolerancia na alkohol dost zvysila. dokazem toho celkom dost popit. nikdy sa ale nepozvracam ani sa nevalam. nestalo sa mi to. pijem len vecer cez den fungujem bez problemov
v poslednej dobe sa mi deju divne veci. prislisna agresivita, nepamatam si co bolo vypustene z mojich ust, nachadzam v telefone cisla na ludi a potom rozmyslam...ked si citam spravy zo soc. sieti tak sa az hanbim za agresivitu a aroganciu ktoru v sebe mam. z nevinnych poznamok ktore zle spracujem alebo flirtu z druhej strany od opacneho pohlavia. pijem najma vecer a osamote. zacinam si uvedomovat ze ma alkohol ubija, nikdy cez den si nan nespomeniem, len v zlom..az vecer..musim sa napit...a potom znova agresivita, odvaha, pocit sily...
nez pojdem k psychologovi, vedel by mi niekto pomoct aspon nejakym slovom? viete nechcem mat psychiatricky zaznam..v buducnosti mi to moze uskodit. prosim vas preto