prosim vas chcem sa spytat ci sa oplati tato pracovna ponuka? ked niekto neplati som zodpovedna za vymahanie penazi? alebo ako to funguje? tiez som citala ze referent vyhladava novych klientov. uvazujem o tejto praci ale neviem sa rozhodnut
Ma niekto skusenosti s pracou referenta v Pozickarni?
To vazne?? Pekne si ma teraz vyplasila:(
moj čistý nazor?v telke raz bol spomenutý prípad 22 r studentky VS,ktorá si takto privyrábala..jedneho pekneho dna, mala sama priniest istu väčšiu sumu do domu -klienta,po ceste ju vsak niekto "vymákol " a zabil.Dodnes si toto rodičia nevedia odpustiť.
Otázkou je, či vieš aký ludia si peniaze požičiavaju od bánk, spoločností?Zarábajuci si vezme požičku z banky-pretože pracuje má n ato životne podmienky splácat to-nejde vzdy len o požicku na bývanie,su aj hotovostne požičky,dokonca aj pre dochodcov... Ak nevychádza uver tuto , človek to urobí v ramci rodiny a tá predsa požičia a rada počká na vrátenie..Kto si teda berie uver z "požičkárne"?-cigáni,sociálne prípady,alebo dlhodobo nezamestnaný, s ktorými nastanu friško problemy.Su to hlupučký ludia, lebo take uroky nedokážu splácat,nevidia to či su schopný dlhdobo vracat,ale to že TERAZ chcu tu velku sumu a ostane ide bokom.
Druhá otázka,opýtaj sa vo firme,či to mas vymáhať TY-alebo si zmluvu prečítaj poriadne,vezmi domov a dones na druhý den,..(podpísanu alebo nepodpísanu)Ak ide naozaj o vyhladavanie klientov, ak niesi komunikatívna čo "presvedčí aj slona",tak si dozarábala.. Tu ide hanba bokom, ide o tvoj život,nervy aj zlé či dobre rozhodnutie.Nieje práca ako práca...