Obcas sa mi stane ze znem trochu viac ako by som mala.a chcem to zo seba dostat.ale nedokazem to.co mam robit?okrem toho ze menej jest?
nedokaem to
Ist za psychologom. Papa........
Ahojte.
Chcela by som sa spytat,ci mi neviete poradit v jednej veci.Mam 14 rokov,160 cm a 44kg.Stale si myslim,ze som tucna.Nejem priblizne uz 3 mesiace poriadne,a ked aj nieco zjem,je mi z toho na vracanie.Ked jedlo vidim,dviha sa mi zaludok.Kazdy mi vravi,ze bude zo mna anorekticka,ale ked aj chcem nieco zjest,hned mi pride zle.Nemam chut do jedla.V poslednom case,t.j. za posledne 2 tyzdne som asi 3 krat odpadla a stale ma boli hlava a toci sa mi cely svet.Ked zavrem oci a otvorim ich,dlho sa mi tvori nerozmazany obraz a obcas sa mi ja zahmlieva pred ocami...Desiatu vyhadzujem dost casto do kosa alebo ju rozdam kamaratkam.Proste by som potrebovala pomoc a radu od vas,ci je to anrexia.Prosim,pomozte mi a napiste mi,ci to je anorexia alebo moj vymysel.Dakujem pekne...
kikak tak uz to ani neskusaj... nejde? Tak nech nejde... :) pekne cvic behaj zdravo papaj vecer po siestej uz nic nejec alebo ked tak len niake jablcko alebo tak a pekne schudnes neboj sa.. a naviac budes aj zdrava nespomalis si metabolizmus neznicic si chrup a raz budes moct mat deti :)
spavim to parkrat a uz to so mnou pojde?mne to aj tak nejde
Vracanie NIE NIE NIE.. Ja som bulimicka a ver mi prosiiiiim nikdy to neskusajj!!! ani len raz...!!!
Ako som napisala CVIC BEHAJ to krasne pomaha :) naozaj... len prosim nesprav tu chybu co ja...
prepac ale vracanie je najhorsie co mozes urobit ja som vracala rok a pribrala som :-(( uz nikdy viac
behat!!!
cvicit...!!!