ahojte. dopocula som sa o jednej znamej ze uzavrela akusi stavku ze za 4 mesiace (teda do konca maja) zhodi 25 kil. Je to vobec mozne? Mne sa to akosi nezda. Tiez som chudla dala som dole cez 10 kil ale nie v tak kratkej dobe..
Je to mozne za 4 mesiace?
Bolo to ťažké mala som 19 r 105 kg a som schudla na 70 kg a potom neskôr už bez diéty ešte 10 kg takže dlho som vážila medzi 60-65 kg
S pokožkou som nemala problém bola stiahnuta a nevysela. Ja som totiž používala aj termo nohavice aj tie mi pomohli. Vtedy som sa natierala aj s tým dermacolom bolo v takej fialovej tube a aj bruško som sem tam masirovala
a pokozka sa ti sama stiahla? neostali previsy? ci natierala si sa niecim? prepac ze tak vyzvedam.. ale fakt je to kus prace co si zmakla
Dakujem vam. Samozrejme že som jedla na raňajky a obed polka porcie na večeru ovocie a byciklovanie, 200 brusakov večer niekedy aj ráno či na obed a kolieskové korčule. Za 1 mesiac som zhodila 12 kg a po 3 mesiacoch bez jojo efektu
jedz len z 2/3 zeleninu a 1/3 ovocie a pi vela vody(tekutin) uvidis ako rychlo schudnes a samozrejme množstvo je neobmedzené ;) .. ovocie nejdz na večer
ale tak ak uz len vylucis rafinovany cukor urcite zacnes chudnut..
v pravom mlieku nieje rafinovany cukor takze aj mlieko sa moze piť ...
noelani, preboha, a aj si nieco jedla? :D nie, ale vazne, toto ma zaujima, ak si to dosiahla nejakou normalnou cestou, tak fakt klobuk dole
fiha. to si musela riadne makat na sebe.klobuk dole
Je to možné ja som schudla po dobu 3 m viac ako 30 kg