Ahojte,
pociťujem pár dní v sede občasné chvenie v uchu, ktoré podľa polohy sedenia ustane vždy a trvá len pár sekund.
Dnes som sa zobudila na také šuminé tlkotanie srdca v pravom uchu, nie také trhanie ale "šum"...
Čo by to mohlo byť???
Dosť je to nepríjemné. Cítim troška hrdlo, aj mám taký pchatý nos, s kačacím hlasom. ĎAKUJEM
Šuminový tlkot srdca v pravom uchu
Kika ja som to len tiež vravela sama trpím od detstva tinnitusom mám 35 a viem čo to je.
Linda : držím ti palce nech to máš ok. Som sama nedoslychava mám 50% stratu ku tomu tinnitus takže nikomu neželám aby tým prešiel čím som ja prešla.
Ahojte, keď si dám domácu na vatu a do ucha po polhodinke to ustane.. cez deň to zmizlo..vybrala som vatu a večer sa to zasa vrátilo..vrátila som vatu s domácou na celú noc a dnes mi je fajn..vatu nevyberam..len som ju znova namočila...
idem zajtra na ORL.. mala som už trikrát ucho zapálené tak bohvie :/ neni to sústavné vyslovene také návalové šušťo-búchanie
Tinnitus je suvisly nemenny zvuk, ktory je bud konstantny, alebo vznikne v okamihu aj u zdraveho clovek a do minuty odoznie. Ak pocujes pulz, ma to docinenia s pulzovanim krvi v okoli sluchoveho aparatu, najskor stredneho ucha, cize o Tinnitus pravdepodobne nejde. Moze byt sposobene napr. zapalom, opuchom, zdurenim a pod. kedy nieco tlaci na zilu a pocujes to. Odporucam vyhladat ORL a minimalne si nechat pozriet na farbu a stav bubienka, limfaticke uzliny a celkovy stav.
tara
ja netvrdím, že je to tinitus...preto som napísala, že to môže byť aj tinitus....veď sa linda pýtala "čo by to mohlo byť?" - dala som jej adekvátnu odpoveď ....ja som chorá bola tiež, mala som tie isté príznaky ako linda a zistili mi tinitus
Tinnitus to nie je
môže to byť napr. tinitus...