Ahojte, za 4 tyzdne idem na dovolenku a chcela by som si dovtedy vypracovat brucho.chudnut nepotrebujem,pravidelne cvicim brusaky,ale moc nepomahaju a brucho je moja problemova oblast.mam doma fit loptu,tak privitam vsetky rady na jemne vyrysovanie svalov.
spevnit brucho za 4 tyzdne
Lorela mne pomaha macaci chrbat, das sa na styri a zanozujes raz jednu, raz druhu nohu, potom lahnut na chrbat, pokrcit nohy a pokladat ich na zem dolava a potom doprava.Velmi dobre na brusne svaly je, ked sa posadis, vystries nohy, trosku ich zdvihnes, aby boli mierne nad zemou a pritahujes ich k telu a vystieras.je to namahave, ale ucinne.
diky za rady,inak ja sportujem..len by som rada mala brucho ako z reklamy,sak som mlada:)
sadlo na bruchu nespecies len brusakmi... zacni robit aerobne cvicenia, brusle, bajk, aerobic, spinning a podobne... alebo aj plavanie.... proste rozhyb cele telo nie len bruxo
mm...daj si 400 brusakov denne...a obmienaj ich ..sikme..skracovacky...zdvihaj nohy..a vselijake kravinyk kukni si na nete....a uvidis rozdiel(len musis poctivo..zabere ti to max.15minut denne)...:)