Takže čaw.
K veci mam 20 rokov a stale nemam partnerku. Dnes ked som povedal 6-tej adeptke čo k nej citim tak som zas neuspel.
Neviem prečo dovod som sa nedzovedel ani od jednej.
A mam aj problem s hladanim znamosti kedže nepijem a nefajčim a nenavidim bary...a naviac nebyvam v meste.
Takže ked sam nefajčim a nepijem hladam si aj taku partnerku.
V dnešnej dobe sa mi to zda strašne tažke lebo skoro každa ma špak v pysku.
Ak mi vie niekto poradiť kde by som mohol hladať okrem barov a krčiem tak mi napíšte. Lebo ja fakt či mam viskoe naroky alebo čo?
Som strašne zufaly a sklamany a začinam sa bať stretavania aby som sa zas nezabuchol a zas bol odmietnuty.:-(
Nejake rady pls...
Nemožem najsť partnerku
sewie,
ja by som tiež nechodila s diskotékových chlapcom a rovnako by som nedala pusu popolníku. To, že väčšina mladých ide horšou cestou, neznamená, že si má hľadať medzi takými priateľku. Tiež by som na jeho mieste pohŕdala takými.
A hej, zúfalých a hanblivých chlapov nemá nikto rád. Otázka je, či patríš k tým, čo vypisujú na fóra, alebo máš len zlý deň. V tom druhom prípade by sa s tým dalo niečo robiť.
Chlape rob nieco s tou ZUFALOSTOU , totiz zeny vycitia zufaleho hladaca partnerky na 100 honov. A ver ze ziadna nepotrebuje zufaleho chlapa ktory caka ze to bude prave ona ktora ho z toho beznadejneho stavu dostane... Ked chces vztah musis nieco ponuknut , musis mat nieco co pritiahne druhu stranu , nieco co zaujme. To znamena sebavedomie. Jedna velka chyba ktoru robite vsetci co sa stazujete na to ze nemate frajerky je ta ze nedokazete zit sami so sebou a vlastne cakate na niekoho kto vam to stastie konecne do zivota prinesie a to je zaciatok konca... Venuj sa tomu co ta bavi , snaz sa v tom byt najlepsi a stale sa zdokonaluj aby ti to prinasalo neustalu radost zo zivota a ked budes tu radost vyzarovat tak az potom si pripraveny ,, dovtedy sa na to mozes s kludom vykaslat lebo nikto nechce mat po boku partnera ktory sa este len hlada , nevie co od zivota chce a jediny konicek je lutost nad tym ze preco nema zenu...
"skoro kazda ma spak v pysku"? to ako sa vyjadrujes prosim ta? akoze ked nejaka zena/dievca fajci to znamena ze ma pysk? ze mas pravo sa takto o nej vyjadrovat?vies kolko dievcat okolo 20ky fajci z hluposti a potom s tym prestane...s pitim je to to iste...netvrdim ze si mas najst nejaku co sa potrebuje kazdy vikend strieskat pod obraz bozi ale snad hned nevylucujes kazdu co rada chodi na diskoteku a da si tam trochu vina(napr.)...tvoje naroky by som nenazyvala vysokymi ale skor nekompatibilnymi s markantnou castou mladych ludi...velmi vela mladych ludi proste rado chodi na diskoteky a do barov...ak ta to nebavi, ok, nikto ta do toho nenuti, mozes po veceroch chodit do kina, hrat basketbal, bowling, cokolvek...ved chodievaj na take miesta...ak chces silou mocou dievca ktore nelaka diskotekovy a barovy zivot tak chod v piatok, sobotu vecer na miesta kde sa zdrziavaju ludia ktorych bary netrapia...
Europska-zoznamka.sk, badoo.sk, partnernaurovni.sk, stretni.sk
Možnosti más tu x ;) Veľa šťastia
vymyslatNick to le jen 6 za ten čas ked som sa vratil zo zahraničie a to je trištvrte roka... a dakuje všetkým za príspevky a rady.
Možno je problém v tom, že je len 6ta. Keď bude 78., tak možno to už vyjde... a možno aj nie. Ťažko sa hľadá. Ja som našla tak, že som išla von s chlapcom a nebrala som to ako rande, ale že si rozširujem počet kamarátov (nebolo ich veľa), ale vykľul sa z toho vzťah, lebo sme si rozumeli v rôznych veciach a mali sme kopec spoločného. Ani ja nemusím bary, nepijem, nefajčím, tiež som vtedy mala 20. No a ako sme sa našli? Cez net... 3 dni som vydržala na tom portáli, čo som na 99 % iba rušila okná s úchylákmi... Lenže som mala šťastie na neho. On pravdepodobne písal každej aspoň trochu sympatickej do radu, a s ktorou bola reč, tak pokračoval v konverzácii (aspoň si myslím). No a náhodou sme si začali aj my písať od nejakého nezáživného "čau" až po to, že máme rovnaké obľúbené veci... a dlho sme si nepísali, po 2 dňoch sme šli hneď von. Veľa známych si našlo niekoho cez net, takže by som to nezavrhovala. Treba skúšať. Hlavne nebuď pasívny. Buď sám sebou, ak chceš nájsť adeptku vhodnú k sebe.
Never tym kecom ako to pride samo, aktivny byt musis lebo pokial nie si uspesny slavny a pekny ako brad pitt tak asi len tazko ta nejaka pekna baba sama zbali:D ale zas je mozne ze az prilis tlacis na pilu, rychlo sa na kazde dievca co stretnes namotas a potom posobis ako zufalec ktoreho jedinou sancou je ta jedna konkretna baba s ktorou sa prave bavis.. ak chces zbalit dievca musis mat vybudovany aj vlastny svet ktory je nezavisly na nejakej konkretnej babe a v ktorom sa citis aj bez nej uplne vyborne.. bud nezavisly, nie ako pudlik, rob atraktivne cinnosti, maj vlastne zazitky, buduj si zdrave sebavedomie.. moze to byt trochu beh na dlhsiu trat lebo najprv si treba dat do poriadku vlastny zivot. Ale s tym oslovovanim dievcat pokracuj to robis velmi dobre, len musis zabranit aby vysledok toho oslovenia nemal negativny vplyv na tvoje sebavedomie a pohodu..
tasty ma pravdu, mne keby chlap v sms napise viskusane, tak si uz neskrtne.
Ja si myslím, že sa zbytočne trápiš vecami na ktorých svet nestojí. Môžeš byť rád, že si slobodný. Môžeš si robiť čo chceš, nemusíš počúvať tie ženské pizúkance a výmysli. Neboj sa partnerku si nájdeš. Ono to príde samo. A možno nájdeš aj takú čo je ako ty.
"prestaň hľadať" je pre chlapa asi najhoršia rada akú môže dostať, u žien to možno platí, ale u chlapov bohužiaľ nie...