Staphylococcus Aureus a Haemophilus Species

Príspevok v téme: Staphylococcus Aureus a Haemophilus Species
bnna

Ahojte,
bola som na ORL a nasli mi tento nalez staphylococcus aureus a haemophilus species pri vyteri z hrdla . Sla som na vysetrenie koli vyrazkam ktorych aj ked mam 23 r. sa neviem zbavit a velmi ma otravuju. lekarka povedala ze zrejme ten staphylococcus aureus mi tie problemy sposobuje a dala mi antibiotika - Amoksiklav .uzivam spolu s prrobio-fix. citala som o tom na internete , ale dost som sa prelakla ze sa toho tazko zbavuje. pripadne mam zajt este za nejkym lekarom? za kooznym s a mi zda ist zbytocne, lebo zase mi predpise na to antikoncepciu ako napsosledy tak to nejjdem ani, ale mozno nejaky imunolog alebo na alergolog,,??
mate skusenosti ??

manukaa

Jedine, co pomohlo na stafylokoka u mna, bol Manuka med - iherb.co Nechapem ako, ale zabral okamzite a este je aj cisto prirodny. Antibiotika mi uz liezli krkom, aj tak to nepomahalo, tak mi kamos povedal o tom liecivom mede. Este stale ho mam doma a ked je treba na ine veci, tak ho pouzivam, kedze z clankov som sa dopatrala k tomu, ze je siroko uciny na koooopec problemov.

JanaM

Ďakujem Fesak za odpoveď. Skúsim si to vyhľadať, pretože už končím s užívaním druhých antibiotík (doxycyklín: Deoxymykoin 100 mg - vraj je to tetracyklín) a vôbec ani troška mi nie je lepšie. Tiež si dávam 2x denne 15 kvapiek Citrovital (grepové kvapky). Už som zúfalá. Síce je to v hrdle, no strašne ma bolia uši. Mám strach, že mi len tak niečo nepomôže a čo s tým mám ďalej robiť.

Fesak

rng.jecool.net
citricidal - z iherbu 10ml balenie (NutriBiotic, Maximum GSE, Liquid Concentrate, Grapefruit Seed Extract , 1 fl oz (29.5 ml))
koloidné striebro - zo slovenska
oregánovy olej najlepšie v kapsulách - z iherbu od now foods

JanaM

Prosím Vás viete mi poradiť niečo na Haemophilus species. Našiel sa mi vo výtere z hrdla. Brala som antibiotika Augmentin, no vobec mi nezabrali. Bojim sa, že mi nezaberu ani iné (mám ureaplasmu a 6 mesiacov som brala antibiotika a tiez nezabrali). Už mi to veľmi tlačí na dutiny. Hlavne uši. Veľmi ma bolia a začína mi v nich šumieť. Mám aj dvojročného syna. Tiež ochorel, no prešlo mu to, ale má stále bielo-žltý jazyk, tak neviem, či tiež nedostal tohoto bacila.
Neviete, či by to mohlo byť až zo žalúdka, lebo mám bolesti v trojuholníku.

bnma

Tiež mám zvyčajne zlatého stafylokoka v hrdle - bez problémov, prejavuje sa večne iba kožne. Po ATB sa všetko pekne zahojí.

RNG

Nuz nazor, ze tvoj lekar je jediny, co ma pravo na to, urcit , ake lieky musis brat je dost zotrocujuce. Ja osobne by som pre istotu si vypocul rady aj inych lekarov.Mnohokrat maju uplne ine nazory.
Ja osobne pocuvam na mojich lekarov, co liecia najma s prirodnymi alternativami liekov, casto aj ucinnejsie, a vzdy bez skodlivych postrannych ucinkov .

bnna

urcite budem. mam ho brat tyzden a o mesiac na kontrolu.
mozes mi pls povedat, ci nastava zhorsenie, napr. po njeakej tekutine alebo potrave ? napr comu sa mam pri tomto bacilovi vyhybat alebo to vobec neovplyvnuje ?

philips

Pomôže, ale musíš ho brať tak, ako ti predpísal lekár. NEMÔŽEŠ sa sama rozhodnúť, že to prestaneš brať...

bnna

dakujem , pokusim sa zohnatt citrocidal.
moj Stafylokok zlaty je rezistentny na penicilin fromilid a dalacin

citlivy je na amoxyklav co mam aj predpisany tak dufam ze pomoze.

RNG

Inac kozne problemy, tj vylucovanie roznych toxinov a zamorenia cez kozu je z mnohych mikrobov, casto je to napr helicobacter, rozne stafylokoky a tiez rozne kvasne infekcie, ako napr candida albicans a ine.