Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Palenie medzi semennikmi a konecnikom

Príspevok v téme: Palenie medzi semennikmi a konecnikom
MilanFig

dobry den,
rad by som sa spytal, ci moze ist o ochorenie prostaty, nakolko ma niekedy z nicoho nic zacne palit medzi konecnikom a semennikmi - na tej hradzi. Mavam aj predcasnu ejakulaciu a ked ma to tam pali, tak sa aj rychlejsie spravim. Moze predcasna ejakulacia s tym suvisiet? Je to taky neprijemny pocit.

Dakujem za rady

MilanFig

ale na kozi nic nemam, ta je normalna. to palenie je ako keby vnutri tej hradzi, takze tam mi masticka asi nepomoze.

týpek

hej môžeš to mať z mykózy alebo len z nedostatočnej hygieny. Vajcia si musíš umývať dôkladne a celkové celý rozkrok. Ja po sprche chodím ešte chvíľu nahý len s uterákom okolo pása aby sa to tam na vzduchu dobre usušilo :-D
spravíš sa rýchlejšie lebo ťa to dráždí to ako niektoré ženy majú svrbenie vagíny a tiež sú z toho vzrušené. Vajcia sú citlivá oblasť muža.

hhh

podla mna mas mykozu alebo kvasinkovu infekciu.
ak sa sprchujes tak si vysprchuj poriadne aj okolie semennikov a konecnik. Semenniky nadvihne a poriadne vysprchuj aj penis. Vsetky tie zahyby. Koza je tam postlacana a lahko sa zapari v trenkoch. Po sprche sa dokladne vyutieraj. Dolezite je poriadne sa utriet po velkej potrebe a najlepsie ist pod sprchu. Pripadne zajdi za urológom ak ti ani to nepomoze. A kup si mast na plesen. Pytaj sa v lekarni. Nehanbi sa, trpi tym vela muzov.