Psychoza z marihuany?

Príspevok v téme: Psychoza z marihuany?
yzogmgu

Dobry den ludia. Chcel by som sa s vami poradit ci by som nemohol mat nejaku psychozu.. Pol roka dozadu som skusal prvy krat marihuanu. Nebola to nejaka velka davka, taka normalna. Zacal som mat uplne zle stavy.. Derealizacia, vsetko naokolo sa mi zdalo nerealne, strach som mal z toho ze uz nikdy sa mi to neskonci a tak.. Ako uz ucinok marihuany koncil, bolo mi lepsie. Na druhy den som sa zobudil, ale stale som mal taky mierny pocit ze vsetko naokolo je take ine take divne.. take jak v pocitacovej hre nejakej.. tazko sa to popisuje.. asi tak po 3 dnoch ma to preslo a vsetko bolo zase uplne normalne..Potom som isiel hulit zas.. Myslel som si este vtedy ze tie moje pocity po trave su uplne normalne.. Vtedy som mal uz celkom dost silnu davku, derealizacia uplna, ledva som vnimal co je skutocnost a co nie.. Tak isto som este par dni potom mal pocit derealizacie.. Potom ma to zase preslo.. Ale odvtedy som zacal chvilkami pocas dna pocitovat ako keby sa mi vratil stav z marihuany.. Zas ten pocit ze som vo sne alebo v hre nejakej.. Ale po chvilke to odznelo.. Toto vsetko som ale nebral do uvahy a aj napriek tomu som siel 3 krat hulit.. To som mal asi najviac.. Pocit derealizacie teraz uz az hrozostrasny + k tomu bludy a paranoja.. Stale som mal pocit ze niekdo za nami ide.. A videl som ludi, co idu za nmi a ked som sa pozrel este raz,nikto tam nebol.. tento stav som mal pomaly az do dalsieho dna, az potom mi to preslo.. ale od vtedy.. mam taky dojem ako by som mal derealizaciu stale.. ked na to nemyslim tak mi to tak ani nepripada, ale jak si na to spomeniem, a pozrem sa okolo seba, zas vidim vsetko ako v nejakej hre alebo v sne.. mozno iba citam moc clankov a potom si to myslim ale ja neviem.. dalej.. posledne dni som zacal byt taky, ze chvilkami sa mi nic nechce, mam smutnu naladu, rozmyslam nad zlymi vecami, a potom z nicoho nic zacnem byt nabity energiou, na vsetkom sa smejem mam potrebu stale vypravat, behat a ked nemozem nic robit tak musim aspon stale bud nohou trepat, proste hyperaktivita velka.. a rozmyslal som ci by to nemohla byt biopolarna porucha alebo inac povedane - maniodepresivna porucha.. Moja mama ju ma, a bola na to niekolko krat liecena, aj lieky brala ale nic jej nepomohlo.. Dakujem za kazdy nazor

nickname55

ahoj mame asi podobny problem tiez som doje.. kvoli marihuane napis mi e mail alebo tak pokecame blizsie myslim že to bude na dobro veci:)

wocogo

drogy byvaju casto spustacom psychických poruch a ak to mas aj v rodine, urcite uz dalej neskusaj experimentovat s marihuanou, okamzite to stopni, lebo mozes dopadnut aj horsie