Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Črevené problémy

Príspevok v téme: Črevené problémy
Anicka2002

Ahojte, pred týždňom sme boli s triedou na lyžiarskom, keď sme dolyžovali tak sme si dali všetci veľku pizzu. Niektorí chalani si na ňu dali kukuricu. Už som na to zabudla. Asi o dva dni sme hrali s chalanmi flašu, bola to celkom sranda. Flaša hneď samozrejme padla na mňa (to neni fér), keď som si mala vybrať medzi pravdou a odvahou tak som si vybrala odvahu. Chalani sa chvíľu dohadovali a potom sa smiali. Doniesli mi malú skúamvku v ktorej boli asi tri kukuričky. Kukuričku mám veľmi rada prišlo mi to v pohode tak som ju zjedla. Šok však prišiel keď mi chalani na druhý deň povedali odkiaľ ju zobrali. Vytiahli ju priamo z Śimonovho HOVNA! Hneď som sa rozplakala a celý deň som nič nemohla jesť. Odvtedy ma stále bolí brucho a mám hnačky, myslíte, že to môže súvisieť? Inak volám sa Janka a mám 13 rokov.

LMarika

Ked mas hnacky, tak navstiv gastroenterologa. Kto iny ako on zisti pricinu? A ked ti bude prakticky lekar navrhovat psychiatricke liecenie a bude ti balamutit mozog blbymi dristami, ze za to moze psychika, tak zmen praktickeho a chod k takemu, ktory ti ku gastroenterologovi odporucenie da. V ziadnom pripade nechod k psychiatrovi! Na vyletoch a na dovolenkach mavaju ludia bezne hnacky, vracanie, ci ine problemy, pretoze jedia inu stravu ako je ta, na ktoru su zvyknuti. Niekomu staci, ze ide do Spanielska k moru, napchava sa tam nejakymi cudnymi rybami a morskymi priserami, ktore bezne nejedava, pripadne ich este nikdy nejedol a uz je problem na svete. Moze to byt potravinova alergia, potravinova intolerancia, histaminova intolerancia, alergia alebo precitlivelost na plesne, na rychlo sa kaziace potraviny. Ja mam napriklad intoleranciu na musle a nikdy som ich nejedla. Ukazal mi to test. Ublizit ti mohli konzervacne latky v nejakych trvanlivych potravinach (makkucky croissant zabaleny vo farebnom sacku), v trvanlivom pecive, ale kludne to moze byt aj intolerancia na nejaku zakladnu potravinu, mimocodom, kukurica patri medzi top 10 potravin sposobujucich intoleranciu. A pre buducnost: Po prve - NIKDY NEJEDZ A NEPI TO, CO TI NIEKTO PONUKNE - Pre buducnost by ti mohli na diskoteke nasypat do coly drogy, ci prasok na spanie a potom ta niekde znaslnit... Zjedla by si obsah skumavky, aj keby tam bola droga? Alebo nejaky biely prasok, o ktorom ani nevies, co to je? Po druhe - NIKDY NESMIES V PRITOMNOSTI SPOLUZIAKOV A ROVESNIKOV PLAKAT!!! Ak ti niekto ublizi a bude ti z toho smutno, rozplac sa doma, kde ta nikto nevidi, ale nie pred ludmi, pre boha. Ak sa to zopakuje este raz, dvakrat, trikrat... budes sikanovana. A preco? Lebo dnesna mladez neznesie takzvanych "slabych jedincov", cize ludi, ktori pre kazdu malickost zacnu plakat. Mozno tie kukuricky ani vobec nevytiahli z hovna, len ti to tak zo srandy povedali. Alebo si naozaj myslis, ze by sa rypali v hovne? Rozplakat sa bolo tou uplne nahorsou reakciou. Pre buducnost musi tvoja reakcia vyzerat takto: (smiech, smely pohlad do ich oci, neveriaci pohlad, smiech)"To vazne? Naozaj ste tu kukuricu vytiahli z hovna? Jej, tak potom by ste mali ist na VS studovat chemiu a zamestnat sa v nejakom chemickom labaku, do ktoreho lekari posielaju vzorky zo stolice, ktore odobrali pacientom, ked to tak radi skumate. A prva vzorka, ktoru dostanete, bude asi moja a mozte v nej potom hladat parazity. Alebo zeby kukuricu? Ha, ha, ha... Jednoducho na zartiky takehoto typu musis okamzite zareagovat nejakou vtipnou odpovedou a ine nerobit, len sa smiat, smiat a smiat a nie sa rozplakat. Chalani maju radi smiech, zabavu a nie plackov, ktorych potom radi sikanuju, lebo sa hraju na "tvrdych chlapov" a velmi dobre vedia, koho si mozu dovolit vybrat si za svoju obet, ked chcu sikanovat a koho nie. Dalsia vec - nesmies klopit zrak a pozeraj sa ludom neustale smelo priamo do oci. Nechod zo zvesenymi plecai, ale radsej vyrovnana so vzpriamenou chodzou a hlavou trochu hore - to posobi sebavedomo a smelo.