existuje ozaj dobry krem na vrasky? vyskusala som uz kadeco, momentalne pouzivam len arganovy olej, ale tak teda to uz vobec ze nic.. :(
Krem proti vraskam
Aby nevznikali vrasky, treba sa starat o svoju plet uz od 30ky, aby ste nevyzerali ako polovica Slovacok v 50ke, cize ako vydrete vyzle.
RNG chcem Vas poprosit o radu - v akom pomere sa može miešat DMSO a kyselina hyaluronova?..a ako často sa da použivat zriedeny roztiok?...velmi pekne dakujem
Prečo tie vrásky neviete akceptovať a s tým žiť? Keby ste mali na ksichte jazvu pochopím ešte ale vrásky?
Ahojte, používam protivráskové náplaste okolo očí, sú perfektné.
RNG co znamena DMSO? Dakujem
Vrasky sa tvoria pri ubytku kolagenu, elastinu a hyaluronickej kyseliny. Toto vsetko sa da dodat ustne a dokonca aj transdermalne.
Na vyrobu kolagenu treba najma vitamin C a L lysin.
Hyaluronicke kyselina sa da dodat injekcne, ale aj transdermalne, najma s pomocou DMSO ako rozpustidla.
vyskumy potvrdili, ze kremy na vrasky su neucinne. co sa tyka prirodnych kremov, na ne pozor. tiez su najcastejsie stahovane z predaja, pretoze tej "chemie" obsahuju casto krat viac nez konvencne kremy. Prirodne obsahuju aj viac alergenov. Kazdopadne, starnutie je prirodzeny proces a ziaden krem ho nezastavi. Radsej sa zamerajte na dostatok zivin v strave.
profesionnn, ja tu kozmetiku pouzivam a naozaj si ju chvalim. Lenze vela zien oblubuje v kozmetike chemiu, pretoze pre nich je akosi viac logicke, ze ta im lepsie zabera ako priroda.
Nič, zdôrazňujem NIČ lepšie na vrásky ako živá prírodná kozmetika, konkrétne táto: jdem.cz na trhu nie je! Kto ju používa určite mi dá za pravdu. Aj keď je v porovnaní s inou drahá, je to 100% príroda so 100% výsledkami!
Tak olejceky na vrasky maju minimalny ucinok, videla som to na mamine, ktora je skoro az posadnuta mladistvym vzhladom :D Ale jej priamo na vrasky najviac pomohlo a to tak, ze som bola vazne prekvapena po 2 mesiacoch pouzivania, je krem s latkou AC11. Ma 8 USA patentov a niekolko lekarskych studii na vplyv na kozu. Takze ziadne plane recicky a reklamy. Pozrite na energiabhip.sk krem Activar, tam sa da precitat aj o inych latkach proti vraskam, ktore obsahuje