Veeeelmi sa bojim môjho prveho sexu! neviem si ani len predstavit, ako ho do mna vsunie...bude to moc boliet? budem velmi krvacat a ten orgazmus pride? viem, ze ak chlapca lubim, nemusim sa bat. viem, ze ked je to z lasky tak to neni az take strasne....ale teraz nad tym premyslam z tej druhej stranky....Ako to bude prebiehat?? Prosimmmm napiste mi ako taky prvy sex prebieha?? vazne sa nemam s kym porozpravat o takejto teme. ako sa mam pri sexe spravat?
Bojim sa prveho sexu
Tak hej. Lebo je rozdiel medzi sexom a milovanim sa. Pro milovani sa,tam je vela citov a pozeras sa aj na toho druheho.Ked ide len o sex,tak tam pozeras len seba aby tebe bolo super.
inac,to ze sex je super iba s tym koho milujete je pekna blbost.
ja som sa milovala s muzom,kt.nemilujem,ale velmi ma sex.pritahoval.
a bol to taky sex po akom tuzi kazda zena.bola to hotova extaza.uz som v zivote niekolko chlapov lubila,ale ani s jednym to nebolo tak fantasticke.
Ferdinand,tak ti si super chalan! Na tvrdej dlazke? To si len zo srandy,alebo ozaj to tak myslis?
Tarina nie ze to vyskusas. Porozpravaj sa pekne zo svojim chalanom,povedz mu,ze sa strasne bojis. Ak ta ma rad,neboj sa bude davat pozor. Prvy krat to mozno nebude najlepsie.Ja som bola prekvapena,ze tak "toto" to maju tak radi! Ale cim viac to budete skusat,tym to bude lepsie. Ale najprv len pekne na mäkkom...
FERDINANT,preco nic makke pod zadok?? preco na zemi? pokial viem,v posteli je to najefektivnejsie!mozes mi trosku viac vysvetlit alebo opisat ze preco na zemi?
prvy ,krok stiahnite s priatelom flasku kvalitneho vinka,dalsia dolezita rada robte to na tvrdej podlazke ,nedavaj si nic makke pod zadok,,
Nemas sa coho bat take strasne to zasa neni.Mna to vobec nebolelo ani som nekrvacala.Ale tak kazda to preziva asi inak hlavne bude uvolnena lebo ked nebudes bude to hrosie ovela.Pokial mas strach nerob to=) Pride to same ani nebudes vedet kedy a na strach cas ani nebude..=)A orgazmus ten az o dost neskor asi pride u mna je to problem este aj po 3 rokoch ......ahoj
no ja lutujem ze som mala prvy sex s chalanom kereho som nelubila takze ti newerim..ako najprv som mala aj ja dost v pici ale ked sa nasiel ten pravy tak som to zacala lutovat preco nepockala... no a naozaj, prvy sex je len o pretrhnuti blany vice mene..bud ta to bude bolet alebo to bude o nicom...to je jedno hlavne s a neboj a neocakavaj orgazmus :D to budes rada po dva a pol roku ze ho mas ako napr ja a po 3 rokoch stale iba 2 alebo 3 krat..
LUcka:
pochopis to neskor ked budes starsia o com to v skutocnosti je....a mozno sa budes aj inak pozerat na to ,ze si o to prisla s cudzim chlapom a nie s niekym koho milujes...lebo je to kurevsky rozdiel...
tarina, nechcem ta velmi sklamat,ale od svojho prveho milovania neocakavaj nejaku prevratnú rozkos,ci orgazmus.u mna to bolo velmi bolestive,krvi bolo dokopy mozno 3 kvapky.ale bolest bola taka silna,ze som sa vedela sustredit iba na nu.Ale neboj,bolo to iba vtedy prvy a posledny krat.dalsi krat je to uz v pohode a cim dalej, tym si to budes uzivat cim viac. tak prajem vela prijemnych zazitkov.