Veeeelmi sa bojim môjho prveho sexu! neviem si ani len predstavit, ako ho do mna vsunie...bude to moc boliet? budem velmi krvacat a ten orgazmus pride? viem, ze ak chlapca lubim, nemusim sa bat. viem, ze ked je to z lasky tak to neni az take strasne....ale teraz nad tym premyslam z tej druhej stranky....Ako to bude prebiehat?? Prosimmmm napiste mi ako taky prvy sex prebieha?? vazne sa nemam s kym porozpravat o takejto teme. ako sa mam pri sexe spravat?
Bojim sa prveho sexu
nyana akých spôsobov? čo mám robiť?
netreba zabudat ze trpezlivost ruze prinasa.ja som mala tiez s partnerom problemy,avsak tykali sa jeho,ale povedali sme si ze to nejako zvladneme a asi po pol roku sme konecne mali pohlavny styk ako ma byt.studujem medicinu a mozem ti povedat ze existuje vela pricin preco mas bolesti ale tiez vela sposobov ako ich odstranit,len na to treba cas.
Časom? Uf, to je kedy? Len aby. Však mi sa rozprávame, aj sa snažím uvoľniť, ale si to robí čo chce. Ja vedome chcem, ale je to nejaké začarované
netreba sa brat.najdolezitejsie je uvolnit sa.tym sa svaly uvolnia a pohlavny styk je nebolestivy.tiez netreba zabudat na rozhovor s partnerom pocas toho,nesustredis sa tak uprene na ten akt.len netreba nic robit na silu.vsetko pomalicky.ak to nejde,dajte si chvilku cas a potom skuste znova.casom bolesti zmiznu a bude to pre teba ta najuzasnejsia cinnost na svete.
A baby, tie, ktoré vás to pri prvom raze hrozne bolelo, na druhý to už bolo iné? Lebo my sme to skúšali včera a hrozné, príšerná bolesť, až som chcela jačať. ja neverím, že to bude iné, sa teraz toho bojím
Ja som mala 17 na prvy sex. Robili sme to normalne s kondomom, on lezal, ja som mu chytila vtaka a vsunula som si ho opatrne do posvy. Boliet bolelo, ale nie az tak, ze by som sa z toho mala posrat. Skuste najprv oralny, nech ti tam iba vsuva prsty... je to taq lepse :D
Je tu jedna moznost. Panenska blana sa vraj da pri lokalnom umrtveni na poziadanie odstranit. Neviem ci je to pravda,ale mozes si byt ista, ze pri prvom sexe ta to boliet nebude a ani nebudes kravacat.
joj mi sme to raz skusali ale len trosicku do mna sa dostal ale tak brutalna bolest ze som az vykrikla od bolesti. este tri dni potom ma cele brucho bolelo, mozno to bolo aj tym ze som nevedela uvolnit a bola daka napata.takze najlepsia rada je asi relax
prvy krat....hmmm je najpravdepodobnejsie ze to bude aj vemi kratke milovanie...ja som cakala vsetko bolest nejaka krv na vsetko som bola pripravena...ale ani som nestihla nic zaregistrovat a bolo po vsetkom:)) mali sme sa velmi radi.....a velmi ho to mrzelo....ale nakoniec ked si tak uvedomim bolo to pekne prvy krat ale potom je to stokrat krajsie tak sa nebojte
Moja prvy sex bol strasny! prezivala som strasnu bolest ale nebola takmer zadna krv, to som dost prekvapena. ale bolelo to...velmi. robili sme to s kondomom a on bol uz dobre skuseny. bol velmi nezny ale ja som to jednoduch nezvladala! ale u teba to moze byt celkom ine,TARINA. :)