Moc krivý penis? (foto 18+)

ladno

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - track.prolongsystem.net a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.

ladno

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - track.prolongsystem.sk a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.

1234890

Mam maly penis pomozte pls co mam vyuzit aby som ho mal 15 cm mam ho iba cca 10 cm a mam 13 rokov
Dakujem za odpovede

Gima

Neni kriví, len sa v jednej časti trochu vlní. Krivý by bol keby dosahoval nejaký stupeň uhla. Buď hrdý, že nie je ako tyčka.