Pan RNG, chcem sa vas opytat na pouzivanie Citricidalu, mam doma ten, ktory odporucate. Problemom je, ze po vypiti citim strasnu horkost v ustach....mam usta a hrdlo akokeby znecitlivene v zmysle, ze potom necitim napr. poriadne chut jedla. Z toho dovodu nepijem tych 35kvapiek na liter vody, ale menej...cca 10-15. Ma vobec zmysel ho pit, ked nevypijem potrebne mnozstvo?...bojim sa, aby mi to neposkodilo sliznicu. Beriem to kvoli streptokokovi+zlat.stafylokokvi v hrdle, uz som vybrala aj balik antibiotik (podla citlivosti predpisane)a stale ma BOLI HRDLO...vyse dvoch mesiacov dookola. VRELA VDAKA
Citricidal - používanie
dakujem pekne, uz som nasiel... pomohlo vam uzivanie citricidalu? a ak ano tak na co? vdaka
Maju ho na hoogle za 29€
Milka,
odkial ste prosim obejednala ten citricidal, ktory rng odporuca? dakujem
na toho streptokoka a stafylokoka este skuste koloidne striebro a tiez vytazok z kapuscinky vacsej...
A čo tak si nájsť iného ochotnejsieho lekára? Čo keď máš daku inú chorobu na ktoré ATB nepomôže? Lebo ATB nepomáha na každé ochorenie
Mila Shayleen, neviem, ci ste spravne citali cely prispevok, kde som napisala, ze som brala ANTIBIOTIKA OD LEKARA, lebo neviem, ci viete, ale ATB predpisuje lekar.....nezabrali. A to som este bola u imunologa....ten neracil ani vysetrit krv na imunitu a vziat stery, ci tak tie -koky este su. Tak este stale sa myslite, ze sa nemam pokusat liecit podla svojich predstav?
Nie nemá zmysel. Vy by ste sa mali liečiť ako lekár naordinuje a nie podľa vašich predstáv