Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám žiarliť?

Príspevok v téme: Mám žiarliť?
kapitalka

obcas cez vikend ked si dame s priatelom "vyjazdy" s priatelmi (kazdy teda sam) priatel vzdy skonci s kamaratkami opity v bare do rana a do nemoty.Najprv je teda s kamaratmi ale potom sa vzdy prida k tym babam a uz piju spolu do rana. Ja ich poznam, bavim sa s nimi ale zacina mi to prekazat, ked ich stretneme tak mrkaju a smeju sa ako sa dobre zabavili...Ale ako hovorim rozpravam sa s tymi babami aj ja, prihovoria sa pozvu na nieco, priatel mi vzdy povie ze ja som najlepsia, ich nechce, ze jeho kamarati rychlo "odpadnu" a jemu sa nechce ist domov.
No minule sme tak sedeli a tu jednu kamaratku tak zozadu drzal okolo pasa(ledabolo akoby tam ruka odpocivala,bol opity), ale aj to ma zarazilo.
Prekazalo by vam to? ci nemam panikarit a trapit sa?
On ma 26 ja mam 22 sme spolu 3roky

lienka-33

kapitalka..to nema nič so žiarlivostou-ale so zdravým usudkom.ja som takto nechávala baviť sa svojho manžela, ..ja som chila niekedy s najkamkou na disku-ale som nepič alkoholu :) a fakt to bolo len o moje laske k diskotekam,tancu a mojej kamke čo si tam chidevala baliť buducich partnerov..ale moj manžel chodieval na chaty s bratmi,kamratami a nejak sm sa potomdozvedala že skončil pri bare,s nejakou peknou na ktoru sa len pekne usmieval ..Az po rozvode mi pezradili zvysok pravdy a vraj mi to počas manželstva predtým nepovedali,lebo si mysleli,že "mi to takto mame dohodnute" !! Dohodnute ?ex-manžel si vypil ..Chlap sa bude tak správat ,kolko volnosti mu dáš,ale zapametaj si ,že ten čo lubi,tu volnost nepotrebuje,on ju nechce ..on si sám povie, že kamaratov nepotrebuje a o baby nema dovod "zakopávat ".PS: nezdáju sa ti tvoje kamratky zvláštne v tom,že sa nechaju zadanemu okolo pása objímať a su nejka emile,zabavaju sa so zadanym? ja som na frakjerov svojich kamošiek ani zo srandy očkom nemrkla,nie ešte aby som sa ich dotýkala nejak.Ono to je vzdy tak ,že všetci naokolo vedia a ty bud tušíš a nechceš vidieť naozaj pravdu ,alebo ostaneš do momentu prekvapenia tou najsprostejšou..

MultiLevel

Fleur, nedavno som na teba myslela, ze ako sa mas :) Dlho som ta tu nevidela :)
Kapitalka, nejake sedenie s kamoskami nemusi signalizovat nic zle. Kedze sa poznate, viete o sebe, dokonca ste mnoho raz spolu v tom podniku (ak som to dobre pochopila). Ale pokial ti to vadi kvoli niecomu, treba sa porozpravat. A mozno aj prehodnotit, ci je toto fakt taka super forma zabavy a travenia casu. Ja viem, kazdy jeden z nas inak travi svoj cas, ale nepride mi to opijanie sa do nemoty nejak v pohode. Nepises kolko mate rokov, ale neviem si predstavit spolocny zivot s takymto clovekom. Vzda sa opijania aj po tom, ako budete mat dieta?

Fleur-de-lis

veď rada ho môžeš mať aj keď to robí..
Ide o to, či to vieš prijímať alebo ti to robí problémy. Pokiaľ ti to robí problémy, môžeš mu to vysvetliť a poprosiť ho o pomoc-teda, aby sa v tom kontroloval.
Pokiaľ to on nebude chcieť meniť, tak sa proste rozhodni, či s ním chceš ostať.

Lebo áno, partnera máme mať radi takého aký je a nie až keď sa pretvorí podľa našich predstáv. Ale to zas neznamená, že dokážeme žiť so všetkým. Ak vidíš, že ti to ubližuje, treba hľadať cestu. Možno je len veľmi priateľský a tie baby berie ako kamarátky, ale nie každá žena sa pri takom partnerovi cíti dobre.

A čo sa týka alkoholu, no to už ty vieš, nakoľko ti to vadí/nevadí, ale dala by som si na to pozor. Veľmi vyspelý mi ten tvoj priateľ nepríde, ale zas nič iné o ňom neviem, takže kto vie.

laurora

Kapitalka, mne by tiez vadilo skor to spijanie sa do nemoty, kvoli tomu, ze tam uz clovek uplne straca zabrany a nejaka jeho kamoska to moze potom vyuzit, kedze je opita tiez. Inak moze to byt zlata usmievava baba, moze sa spravat k tebe ako ku kamoske, ale alhohol spravi svoje. A kedze je chlapec opity, hoci ta ma rad, spravi veci, ktore by za triezva nikdy nedopustil. Je to proste tak. Je to hlavne take " zakazane ovocie", ktore moze byt velmi lakave v istej chvili. To su ludia, ktori nemaju mieru a nevedia kedy prestat pit. Rozumiem, ze zakazovat mu to nechces, tiez si myslim, ze taketo zakazy su odveci, zakazovat mozme svojim detom , nie partnerovi. Skuste sa preto najprv porozpravat ci mozte najst nejaky kompromis, napr. ze si budete volat a pride domov trochu skor ako rano alebo prides za nimi, ked pojdes domov aj ty zo svojej party, alebo uz ked bude citit, ze ma dost tak pit prestane. Kazda zena musi vediet svojho chlapa trosku zmanipulovat, aby to nebol doslova zakaz, zakazy chlapi nemaju radi, ale aby si ho proste mala pod kontrolou hlavne rano, ked je spity do nemoty :) Toto asi abstinenti nikdy nepochopia, ked alkohol neznasaju. My co si obcas nieco radi dame, preto mame pochopenie, no musime mat VZDY na vedomi, ze vo velkom mnozstve nici vztahy, rodiny a robi viac skody ako uzitku ;)

sewie

poznam jeden par, kde chlap je majitelom baru, je velmi spolocensky a v tom bare vysedava do rana a pije, tiez obcas chyti za ramena ci okolo pasu inu zenu-ale zo srandy ako kamosku...je verny svojej zene ...niektori ludia su proste taki-viac sa inych dotykaju so vsetkymi sa kamosia...ale jednoduche riesenie-ked ti to vadi, tak mu to povedz... to pitie je podla mna v jeho veku este v norme, pokial je to len cez vikend...ked ti to osobne nevadi, nenechaj si natlct do hlavy ze ti to vadit ma

nikinka22

Najskor snim o tom pokecaj uprimne povedz co sa ti nepaci a co ti vadi je dost stary na to aby to pochopil a normalne sa stebou o tom porozpraval...v tomto pripade by aj mne viac vadili zeny ako alkohol..asi..aj ked neviem moj do nemoty od kedy sme spolu opity nebol...cize neviem porovnat..ale vadi mi takmer kazda zena ktora okolo neho co I len prejde..

nie to este keby chodi sam do baru a chlasta a su okolo neho zeny...

kapitalka

priznam sa, ze mi viac vadia tie zeny ako ten alkohol.ale uz vidim, ze to spolu suvisi.
ja ani neviem co chcem pocut, asi ze je to vsetko v poriadku a normalne(este som nemala iny vztah). zakazovat urcite nic nebudem, chcem mat cloveka rada takeho aky je, nie takeho akeho prikazem ja aby bol.ci je to naivny nazor a mam si dupnut?

flegma

mna by viac sralo to spijanie ako to oblapkavanie... to dnesna mladez uz nepozna inu zabavu, len sa ozrat do nemoty???