Ake zamestnanie? Co robit?

Príspevok v téme: Ake zamestnanie? Co robit?
Poflakovac89

Ake zamestnanie si mam hladat, ked nic specificke neviem robit, nemam ziadnu zvlastnu schopnost a som aj lenivy? :) Rad spim, jem, sedim za PC a flakam sa po vonku sam alebo s kamosmi.

Mam skonceny gympel, vseobecne zameranie. Vysku neviem dokoncit, resp. ma to nebavi atd., a aj tak neviem co by som potom robil takze sa s dokoncenim ani velmi neponahlam.

Nerobim nic, len pomaham v ramci rodiny - chodim babke nakupovat, vozievam ju k doktorovi, nakupim upracem, vybavim okolo domacnosti ked nieco treba atd.

Obcas nejakemu znamemu spojazdnim, zlozim, precistim PC alebo notebook.

Neviem si predstavit ze by som bol niekde zamestnany, a kazdy den tam proste musel byt 8 hodin a robit nieco co mi niekto nakaze... Skusal som samozrejme aj brigadovat, ale bol som vzdy potom unaveny a zniceny (nebola to tazka robota), a vpodstate som travil dni len v praci a povalovanim doma, na nic ine som uz potom nemal energiu a chut.

Bojim sa co v buducnosti, neviem si proste predstavit pracu ktoru by som zvladal a vydrzal v nej, nieto aby ma este bavila...

freewill

Chlapca moje..:D no ja ta uplne chapem ale vies v zivote to chodi tak ze je par vlkov ktory si ulovia skoro vsetko a ostatok same ovce ktore robia co sa im povie za malicko vyhod.. a je len na tvojej genetike, prilezitostiach, stasti a tvojej pevnej slobodnej voli kam sa zaradis.. a ci uz je toho malo alebo vela, nic okrem tej vlastnej vole ovplyvnit nemozes, len ta jedina ti ostava ako odpoved na to co sa pytas.. ale paci sa mi ako si ten prispevok tak uprimne a prirodzene napisal:D

dela

zewa.. ja tiez nechapem, preco ta to nasralo

kazdy je nejaky ... no tak ho nebavi robit no

ja ta zase uplne chapem s tym, ze 8 hodin sa jednoducho denno-denne neda byt v praci bez psychickej ujmy na zdravii, ak tu pracu nemilujes a nebavi ta.

podla mna si lenivy len na stereotypy.
potrebujes robit nieco kreativne, ver mi;)
ako si pisal o tych pocitacoch, taak mozno sa skus venovat nejakemu web-dizajnovaniu, creatovaniu, alebo programovaniu - ak to teda pojde, lebo asi to nie je jednoduche, ale je to nieco v com by si sa mohol vyhrat a neslo by to hned,, ale nemusel by si chodit nonstop do roboty a nebolo by to stale o tom istom.

zewa

Ja takychto lenivcov nechapem. Tak bud nezamestnany cely zivot a nechaj sa zivit rodinou. Najdi si bohatu frajerku, nabuchaj ju, aby ti neusla a mas.
Normalne ma tvoj prispevok nasral.

Prezyvka055

:D no bohuzial praca je o tom ze tam musis vydrzat aspon 8 hodin, ak sa teda nedohodnes na polovicny uvazok. chapem aj pre mna je 8 hodin vela ale ber to tak ze za to mas zaplatene a nesedis tam len tak za nic.

takze ak ti vadia 8mickty tak skus polovicny uvazok niekde.