Z nadpisu už zrejme vyplýva že mávam depresie, pocity úzkosti, zle spávam...myslím na hlúposti z ktorých som potom ešte viac v keli s náladou. V poslednom čase je to este horšie, nedokážem sa prinútiť k nejakej záľube, už ma nebaví to čo ma bavilo predtým...chodila som od 15tich ku psychologičke (mám 19), vždy tak s pauzou že polroka som chodila, potom keď sa to zlepšilo polroka som nechodila a potom znova ten istý kolotoč....už neviem ako ďalej tak by som si aspoň chcela popísať s niekým kto to má podobné.
Hľadám si kamarátku s ktorou môžme depkovať
chapem ta. thedevilme@azet.sk
Patinka u teba je dost mozne ze to vekom prejde. Ak dokazes prezivat radost a dokazes sa tesit z veci, skus zistit pri akej cinnosti alebo s akymi ludmi sa citis dobre. Zmenou myslenia sa to da casom odstranit. Ak to ale nechas prejst do fazy ked nebudes schopna prezivat radost, bez liekov sa asi nezaobides. Podobne by som poradil aj karkulke99. Viem ze sa to lahko hovori a nie vzdy sa to da. Mne sa to napr. podarilo len ciastocne, tym som dokazal prezit 3 roky v takomto stave no aj tak som len odialil nevyhnutne a nakoniec som musel vyhladat odbornu pomoc. Ale ak to je iba nejaka lahsia forma depresie, pozitivnym myslenim alebo zmenou zivotneho rezimu sa to da odstranit.
Ahojte, taktiež mám depky, a to mám len 15, znie to divne že male decko ma depky, ale ja som na tom vážne hrozne, som z nich uzavretá, tak ako ste tu písali aj moje komunikačné schopnosti su na nič, tiež som si myslela že to prejde a že to zvládnem sama, no nejako to neprestáva zatiaľt o je rok s mojími depkami
Ahoj, trpim depresiou uz asi 3 roky. Akurat pred par dnami som to zacal riesit s lekarkou lebo uz to bolo na nevydrzanie. Mam rovnake stavy ako ty, okrem toho som schopny hladiet do blba aj 10 min a mam pocit ze zacinam zit v uplne inej realite. Zhorsuje sa mi aj socialny zivot a komunikacne schopnosti. O pamati ani nehovorim. Spociatku som si myslel ze to zvladnem sam ale zhorsuje sa to.
Najhorsie je na tom to, ze viem si v hlave povedat ze su to iba nejake biochemicke reakcie v tele, serotonin a take veci, ale ktory citim je skutocny. Este stale dufam ze to zvladnem prekonat sam ale mozno by mi pomohlo porozpravat sa s niekym kto ma podobny problem.
Ak by ti nevadilo ze som chalan tak ti mozem napisat. Neriesim vztah ani nic ine, priatelku mam, psychycky zdravu. Aj ked sa snazi tak mam pocit ze ma nedokaze pochopit. To dokaze iba niekto kto zaziva rovnake pocity.
suhlasim,hladaj kamosku, ktora ta z toho vytiahne :)
A čo keby si si radšej našla kamarátku, ktorá by ťa z tej depky dostala?