Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pri pohlavnom styku nie som vobec vlhka

Príspevok v téme: Pri pohlavnom styku nie som vobec vlhka
Klaudia7130

Dobrý deň,potrebovala by som veľkú radu , pri pohlavnom styku s partnerom nie som vôbec vlhka , nepouzivam HAK a nemala som ani žiaden porod .. Na jednej stránke som sa docitala ze piť viacej vody , no a ja tej vody pijem príliš malo .. Myslite si ze to môže byt sposobene tým alebo máte iný názor ? Za odpovede ďakujem

lienka-33

Ahoj..a lubiš ho ? Ako dlho ste spolu? A povedal ti on ,že ťa lubi? (nie pred stykom) Vieš voda s tým nič nemá,..toto je čisto o dovere a hladení ženy vsade po tele okrem bradaviek a "tam dolu" (na tých miestach nech ti to robí ustami a jazykom-pochybujem že budeš mat nejaký problem so zvlhnutím) Kolko ma on rokov? Mlady chlapci totiž niekedy nevedia čo so ženou a starší ked niesu zalubený ,funguju len na "šup-ho tam s ním" .Dajte si týžden -dva pauzu so sexom ..A potom začnite len s týmto hladením,zopár milovaní.Casom dojdeš takto na to,že ta to rozpáli,a že styk sa robí vtedy ked ty si tá čo vzdychá a vlní sa,nie ked jemu stojí.

iny

Pit viac vody je dobre. Telo musi z niecoho vytvorit lubrikant. Strava je dolezita tiez. A dolezita je aj dobry psychicka priprava a predohra. Mozno aj dlhsia predohra, nez si zvyknuta.

Alebo skoc do lekarne a kup si vaginalny gel na zvlhcenie styku.