Niečo účinné na spomalenie rastu chĺpkov?!

Príspevok v téme: Niečo účinné na spomalenie rastu chĺpkov?!
Anezka

Ahojte, prosím vás, nepoznáte niečo čo naozaj pomáha na spomalenie rastu chĺpkov ? .. pretože ja už druhý mesiac chodím na depiláciu ale mne po troch, štyroch dňoch už narastú chĺpky síce menej viditeľné a jemnejšie ale po takom týždni a pol je to už to čo predtým, ešte k tomu mám aj problém so zarastaním chĺpkov čiže som úplne zúfalá... niečo čo by fakt aspoň trochu pomohlo a predĺžilo tú dobu a ten pocit hladkých nôh :) alebo aspoň na oko ... prosím o radu :)

Jovanka

ja mam na spomaleniu rastu chlpkov taky spomalovac ryor z notina a chĺpky rastúce potom sú svetlejšie a jemnejšie

melikko

Ahojte. ja mám doma lasérový epilátor tento: -odkaz odstránený- a som s ním úplne spokojná ..- jasné že výsledky neuvidíte po týždni, ale chce to trpezlivosť, keďže to nie je také silné ako v salóne.. keby bolo tak by sa asi polovica žien kvôli kráse a hladkej pokožke dopálila))

Anezka

a náhodou nejaký krém, alebo inú alternatívu spomalenia rastu nepoznáte ? ... aspoň zatiaľ kým nenašetrím :P ...

Shayleen

Samozrejme že toto sa viacej oplatí. Ďakujem a aj ja ti držím palce aby si si to čím skorej mohla kúpiť a s tým začať ;)

Anezka

aha čiže ak by mi to malo pomôcť, tak sa určite oplatí skôr zainvestovať do tohto ako do laseru, lebo vraj je veľmi drahý, treba to niekoľkokrát a aj to nie je isté :-/ .. nuž musím asi začať šetriť :) .. a držím palce aby sa to podarilo aj na iných miestach..mne by sa celkom zišlo aj inde ale nohy ma trápia najviac :-/ ..

Shayleen

Ono to funguje tak že deň pred ošetrenim čiže im am na mysli ipl ( svetelné odstránenie chĺpkov ) si oholila kde to budeš robiť a na druhý deň na nesie ten gél čo k tomu dostaneš a budem to s tým robiť. Na youtube nájdeš x videí. A ono tie ošetrené chĺpky potom odumru a vypadnú a potom už ne vyrastú. Robila som to každý 2 týždeň po dobu 3 mesiacov a potom už len 1x za mesiac. Dám sem ešte jeden link

www.pricemania.sk

Anezka

No veru presne mám tvrdé a tmavé chĺpky, blond som ale nie prirodzene :D ... tak daj vedieť ako to dopadlo aj s inými časťami tela, ono to vlastne ako funguje ? ..postupne to uvolnuje tie chĺpky a nebudu rast alebo budu ale spomalene ? .. či ako ? .. možno že raz nasporím teda :)

Shayleen

Tak mne pomohlo ja mala na tvári chĺpky až až mám ju iba ca pol roka na tvári už zmyzli som momentálne pod pazuchou a chystám nohy robiť. Pokiaľ máš tmavé chĺpky a nie si blond tak áno pomôže

Anezka

a to mi pomôže ? .. pretože mne už nepomože asi nič :D .. veru stojí to strašné peniaze, aj 200 eur je hrozne veľa, to by som vyhodila asi jedine v prípade že je to naozaj fakt účinné, ale je pravda že na každého to môže učinkovať inak :-/