Meškanie menštruácie a krvavý výtok

Príspevok v téme: Meškanie menštruácie a krvavý výtok
Lucyna323

Dobrý deň, chcem sa opýtať. Pred pár mesiacmi mi bola zistená mala chystá na vaječníka, ktorá mi nespôsobovali nijaké väčšie problémy cyklus som mala pravidelný ako vždy, len sem tam som cítila na tom vaječníku taký tlak nie bolesť ale tlak ze tam niečo je, a to vačšinou v čase ovulácie.. zvažovali sme s gynekologickou či je nutná operácia či nie. Zatiaľ to ostalo tak. No ale na Silvestra som veľmi ochorela nejaká chrípka, zápal dutín, teploty a dokonca aj zápal na tom vajecniku kde mam tu cystu, začal veľmi bolieť, cítila som ako je úplne podchladený, chodila som totiž oblečená naľahko... ležala som 9dni v posteli bolo to dosť zle, a presne v čase ked som ochorela tak mala som mat ovuláciu a mala prísť menstruacia, ale ta neprišla. Teraz som uz vyzdravela a prišiel krvavý výtok, myslela som si ze je to predzvesť menštruácie lebo vždy pár dni pred menštruáciou mávam krvavý výtok taký štart pred menštruáciou, ale ten výtok trvá uz týžden a menstruacia nikde. Co by to mohlo byt podľa vás, nemáte nejaké skúsenosti mam este počkať či ísť k lekárke?

Shayleen

Ono to môžeš mať z tej chrípky A neviem či si brala antibiotiká a ono to môžeš mať aj z tej cysti. Chod za gyn a nech ti ten duphaston da

Lucyna232

No akurat som o tom lieku čítala na nete, a máš pravdu asi by mi ten pomohol na môj problém, no len doteraz mi nemeškala menstruacia tak teraz neviem či to pripisovať tej cyste alebo tej chorobe?

Shayleen

Aby sa ti tá cysta praskla a menštruáciou zbavila. To by mala každá gyn vedieť a kvôli cyste ti môže aj menz meškať