Brucho štrajkuje?

Príspevok v téme: Brucho štrajkuje?
Žužova

Ahojte ,po dlhej dobe sem píšem ale mám taký pre mňa ,,VELKÝ" problém. Už od minulého piatku mám problém s ,,prečisťovaním sa". Bulimičky viete, Proste keď sa najem nejde to von.. Akokolvek sa snažím mám to v žaludku tlačím si naň ale nič, skušam prsty a nič..je to akoby sa mi tam dostal vzduch a nejak mi bránil dostať to jedlo von..Brucho aj črevá mám nafuknuté ale nijak ma nebolia iba mam kotel. Postupne ked už sa to ako tak ,,spustí" mi ten ktel opadne aj črevá mi splanú, a ešte soms i všimla že potom ked stiahnem brucho tak lavú stranu mám vačšiu a pravú viac prehlbenejšiu.od pondelka to mám každý deň takto . Po práci prídem domov dovtedy nezjem nič no a ked sa doma najem tak to nechce ísť von. Už som si našla aj ako také sposoby ,že robím brušáky a tak všelijaké pohyby a ono mi to nejak to jedlo napumpuje hore,no iba po troškách tak takto potom trávim na hajzli aj 1,5 hodiny :( Dokým to dám preč.. predtým mi stačilo ísť na wc,predkloniť sa a do polhodky som bola čistá. ja viem znie to uplne nechutne čo tu píšem ale Bulímia je o tom a aj ozaj neviem ským sa mám poradiť ,baby vy ste už takéto prechody mali ? Stalo sa vám to niektorej že mala obdobie kedy jej to nešlo ? Ja som to mala ako občas ,ale to bolo možno 2x za mesiac..nehlcem to jedlo ,naozaj ho jem už uplne pomaly pijem vodu a tak ,no nepomáha mi to ... už som si aj povedala že asi prestanem uplne jesť alebo fakt si dám len trošku aby som nemala vyčitky a neskušala ísť na wc no vždy to trošku preženiem a potom som celý podvečer na misou.Som zúfalá,čo sa to deje s mojím žaludkom ? nebolí ma nič , nebýva mi ani zle..nechápem to ,akoby sa zasekol,zatvoril poklop a nechce mi dovoliť robiť tieto hluposti. Alebo je to príznak nejakej choroby ? Povecte mi niekto prosím.

malinka325

zuzova, tak, naznaky tam boli, vraj mam v spravani anorekticku symptomiku, aj som schudla, mala som 42kil pri vyske 164cm, hovorili mi ze mam pribrat, ale ja som bola spokojna so sebou, chcela som to t´dat este na tych 40, no nakoniec ma koli socialnej fobii a depresiam s chorobnou vztahovacnostou miestami az paranojou, ktora sa prelinala s tou socialnou fobiou ma mamina poslala k psychiatricke a dali mi lieky, trochu som pribrala, velmi dlho som mala tych 45-48 a potom ma poslali na hormonalnu liecbu, pichali mi dake injekcie do zadku a zacalo mi veeelmi chutit jest az som sa postupne za 3 roky mala 63kil a od novembra chudnem...no ta chut do jedla tam je stale, preto to ide pomaly...dnes som mala 59,1kg... bolo uz aj 57,5 ale to som mala 4 alebo 5 dni crevnu virozu, takze som nechudla naschval

Žužova

Malinka ty tiež trpíš ppp? trener je od toho aby ťa to naučil,tak tam vydrž ved každý musí nejak začať :)

malinka325

ahoj no ja som zvykla vraciavat z nadmernej namahy napr. po dlhom a intenzivnom tanci ci po asi 15 min vkuse na orbitreku a potom to islo same... len som si cupla islo to... tiez sa snazim schudnut, dnes som ki kupila permanentku do fitka ale dopadlo to katastrofalne, lebo tam boli same chude baby a ma to len deptalo, aj trener vypadal akoby sa s konom zrazil ked mi povedal ze ake mam slabe ruky, ze neviem cicit brusaky ako sa maju cvicit, atd. proste k nemu chodia fakt len vysportovane pipenky tak sa mi vidi... neviem, ci tam vobec este pojdem..