ahojte mam problem a myslím ze nie som jedina...skratka nedokazem si sex vychutnat..uz nepoznam co je to vzrusenie ked sa milujem so svojim partnerom..predtým si pamatam ked som mala nejakých 17 som chodila s chalanom s ktorým som zazivala blaho uz len pri prstovani..neskor po rozchode co ma dost vzalo som skusala na nho zabudnut nahodným sexom teda nasla som si chalana iba na sex..sice ma velmi pritahoval ale nic totalny utlm..s terajsim partnerom je to sice ine lubime sa ale stale mam problemi aby som sa vzrusila ci dosiahla orgazmus pri sexe..jeden cas som bola taká zufala ze som si nasla milenca ale nebolo to v nicom ine..znova nemastne neslané,,,tak neviem uz co mam robit..preco sa zo mna vytratila ta chut na sex spolu s orgazmom??
nemastny neslaný sex
nevzrusena.....najdi si poriadneho milenca,ktory ta naozaj dostane az na ten vrchol.mozno neuveris,ale naozaj zalezi velmi na muzovi....ako to robi.hm ja som vydata 17rokov,spoznala som sa s jednym slobodnym muzom a neuveris,ale svoj prvy orgazmus som zazila az s nim.Je to smutne,ale .....je to real.A ked sa tak zamyslim,vlastne ani nebanujem,ze som si dokazala vychutnat sex uplne s niekym inym a nie s vlastnym manzelom.zrejme dakedy naozaj treba taku mansiu zmenu.
Ahoj vtedy som asi pol roka chodila s jedným chalanom, on ma ľubil, ale ja som s ním bola len preto, že som chcela zabudnúť na bývalého, ktorého som stále ľubila.
ahoj tinka
a ko si vyriesila ten psychicky problem?
Ahoj. Tak si ju natri olejom a posol... vtedy by to uz malo byt mastne, slane...
ahoj neberieš náhodou antikoncepciu? pri niektorých druhoch je to vedľajší účinok, zníženie chuti na sex! Tiež som mala také obdobie, ale u mňa bola príčina psychického charakteru.