Po porode bolest pri pohl styku

buzola

Po porode treba nechat zasitie poriadne zahojit cize ziaden sex pocas 6 tyzdnov co viem, ze lekari odporucaju. Ak sa rana hoji tazsie a komplikovanejsie tak aj dlhsie sa styku vyhybat nech manzel nalieha akokolvek. Ma ruky tak nech si ho lesti sam. Ak bolesti su nadalej nechat sa poriadne vysetrit ci niesu tie spominane zrasty na vine. Pohlavny styk nema co boliet nech si lekar keca co chce. Bolest je signal, ze nieco nieje v poriadku.

eviku777

Niekedy to je aj sitim ked prilis zasiju....
celkovo kazdu kamaratku to po porode nejaky cas bolelo, gynekolog im kazal napriek tomu skusat a skusat...samozrejme s pouzitim gelu... cca do pol roka bolest pri styku prestala, chce to cas....samozrejme pokial sa vyluci zapal alebo infekcia

***

problem je mozno v tom ze tam mas zrasty po zahojeni a mozes mat tym uzsiu vaginu alebo nejake vyrastky. Daj sa vysetrit u lekara. Ak ta rodil nejaky mlady neskuseny lekar aj zasival tak to odflakol. Mlade ucha nemaju taku prax. Nemaj styk dovtedy kym sa nezisti pricina. Nieje normalne ak ta to boli. Urcite netrp len preto aby sa tvoj manzel mal fajn. Moze si pomoct aj rukou ako kazdy chlap.