Včera som dostal s loptou do čela bola to veľmi silná rana,neni mi nič zápas som dohral iba ma trošku ešte bolí hlava a som kus unavený prejde to ?
S loptou do čela
Svetlom to nie je....
Osobne si myslím, že ti nič nie je.
Takže buďe všetko ok
Tak hneď vtedy čo sa to stalo hneď keď som prišiel domov som sa pozrel a zdalo sa mi ok tak teraz neviem lebo mam ich také isté len to čo som písal tak to svetlo tak mám potom väčšia jedno o kus.Ale myslím že to bude tým svetlom.
práveže zreničky reagujú na svetlo, ak by nereagovali alebo reagovali rôzne vtedy je problém
Sledoval si si zreničky predtým?
Tak dneska som bol v škole tak tak mi je fajn žiadne príznaky nemám? Iba keď zadívam do zrkadla tak kus jedna zrelnička sa mi zdá byť väčšia asi očny klam :D
Zreničky sú rovnaké, aj keď máš na jednom oku silné svetlo a na druhom absolútnu tmu.
Ako sa dnes cítiš?
Nemas sa coho bat. Zajtra aj zabudnes ze sa ti to stalo.
Teraz som pozeral do zlkadla a sa mi zda že jednu zrelnicu mam vätšiu ale asi to tým že je noc a keď svietim svetlo tak na jedno oko mi ide svetlo a na druhe nie tak asi preto či ?
Tak hrali sme futbal a dievčatám čo hrali voleybal tak spadla lopta ku nám ja som ju vôbec nevidel a spolužiak chcel im nahrať a ja som sa pozeral na tu futbalku pozrem hore a uz iba loptu vidím medzi očami :D veľmi nechcem vynechávať v škole teraz.Tak všetko ok iba kus tlak cítim v hlave dakedy ale to iba kus.