Antikoncepcia

Príspevok v téme: Antikoncepcia
zia

Stale rozmysliAm ci si ju day predpisat alebo nie. Koli pleti. Mam uz s tym dlho problmy. Aj chrbat mam hrozny . Velmi mi to obmedzuje zivot. Kozna mi ju davnejsie predpisala Ale nebola som si ju kupit lebo sa bojim. Ze po vysadeni to bude este horsie a v buducnosti to bude mat dopad na dietatko. A ked ju vysadim tak budem mat hroznu plet. Viete mi poradit?

Ja beriem antiku. Diane35 a to kvôli pleti. Mala som strašné akné a teraz je vidieť zlepšenie ..no beriem to len 2mesiace ale pleť sa mi už tak nemastí a tie veľké hnisavé vyrážky sú už preč:) ..no len neviem či po vysadení to tak aj zostane...

zia

Ano bola a ten mi ju chcel predpisat poslala na na gynekologicke ci mozem. Ale povedala som ze nechcem tak uz som tam viac nesla. Drahsia koxmetika hm skusala vela ma to stako ale sj yak som za prirodnu . S koznou mam zle skusenosti nic nepomohlo ani ma neposlala na Ziadne vysetrenia krcna zubarku gastroenterolog.... ked pojdem k obbodnemu Aby mi napisal vymeny listok..m moze? Ci to len kozna ma tam moze poslat ?

ivonka133

A skúšala si používať aj drahšiu kvalitnejšiu kozmetika? Bola si s tým u dermatológa.On by Ti mal najlepšie poradiť. Určite neber antikoncepciu len kvôli pleti.